image-16-07-16-02-50-3

Sin bivšeg šefa policije nasilno pomaknuo terasu kafića hrvatskog ratnog dragovoljca i invalida (FOTO)

Autor: dnevno.hr

"Kako je moguće da se štite takvi ljudi naspram nevinih i poštenih radnika i sto je najgore prođu nekažnjeno i zastićeni su od strane vlasti", pitaju se vlasnici kafića.

U redakciju portala javili su se iz caffe bara Dujam kako bi upozorili na nasilno pomicanja inventara njihova kafića koji se dogodio u petak u Splitu.

“Ni policija ni grad ni komunalni redari nisu poduzeli ništa. Vlasnici restorana Olive tree (suvlasnik sin bivšeg šefa policije Andrija Bekavac, današnjeg zaposlenika porezne uprave u Splitu) nasilno su pomaknuli inventar našeg kafića čiji je vlasnik umirovljeni hrvatski ratni dragovoljac i invalid Miroslav Dujmovic (koji je pet godina bio u ratu i borio se za ovu državu) te postavili svoj na javnu površinu koju uredno plaćamo i koja nam pripada ugovorom koji je još uvijek na snazi”, ispričali su nam vlasnici cafee bara.

“Vlasnici restorana Olive tree primaju i poslužuju goste na javnoj površini koja pripada našem ugostiteljskom objektu, nemaju ateste niti uvjete za tu površinu, a grad te ostale institucije i nadležni uopće ne rješavaju nastalu protuzakonitu pomutnju. Zaposlenici Dujma su bili spriječeni u obavljanju svoga posla”, nastavljaju dalje svoju priču.

“Ultra je i zagarantiran je dobar radni dan. Ciljano je i namjerno odabrano ovo doba za takve ispade i dokazivanje nekakvih fiktivnih autoriteta. Kako je moguće da se štite takvi ljudi naspram nevinih i poštenih radnika i što je najgore – prođu nekažnjeno i zaštićeni su od strane vlasti”, pitaju se vlasnici kafića i dodaju:

“Kakva je ovo država i ima li kraja ovakvim incidentima i bezvlađu?! Lokalni mediji su obavještavali tokom dana o događaju, ali ovo je na državnom nivou pošto smo nažalost upoznati s ovakvim tipom “šerifovanja” i pribavljanjem koristi nasilničkim i ilegalnim putem, svatko radi što mu se prohtije a stradaju pošteni ljudi”, ističu i napominju kako sve do danas, 16. srpnja, nisu dobili nikakvu reakciju niti odgovor nadležnih.

image-16-07-16-02-50

image-16-07-16-02-50-2

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI