Simona: Tinu Katanić i mene nudili su za seksualne usluge

Autor: M.P.Š.

'Shvatila sam da je zainteresiran za seksualni odnos sa mnom, i to za novac, pa sam s njime u svom stanu imala seksualni odnos za koji sam dobila tisuću eura', ispričala je Simona tijekom svjedočenja i dodala da je pola novca dala maseru jer ju je ovaj molio zbog toga što je bio u financijskim problemima.

Simona Gotovac jedna je od 'escort' dama čije je seksualne usluge koristio i podvodio ju Mislav Merkaš, nedavno uhićeni bivši operativac zagrebačke policije specijaliziran za suzbijanje prostitucije. On se od 7. prosinca prošle godine nalazi u pritvoru pod sumnjom da je bio na čelu svodničke mreže koja je uhodano 'operirala' još od 2006. godine.

Ona je, podsjetimo, prije dvije godine bila obuhvaćena istragom zbog koje se tresla cijela država jer su se brojni uglednici bojali da ne bi istražitelji baš na njih nabasali 'spuštenih gaća', ali i policijski sustav. Istragu je, naime, bilo nemoguće odraditi jer su mjere tajnog prisluškivanja pucale čak dva puta.

Upravo je uhićeni Merkaš bio duboko grlo koje je na vrijeme upozorilo sve one čije je telefone policija prisluškivala da se primire. Preko Merkaša je Simona saznala da bi mogla imati problema pa je neko vrijeme bila čak prekinula sve kontakte s osobama s kojima se gotovo svakodnevno znala čuti, upravo zbog 'biznisa' u koji je ušla još sa 16 godina.

Zbog toga je cijelu priču i svalila na Nebojšu Perunovića, poznatog masera, kojemu se zbog afere oko elitne prostitucije sudilo zajedno sa Sarom Sikirić. Suđenje je bilo zatvoreno za javnost upravo zbog poznatih imena koja su bila uključena u slučaj, prenosi Tportal.

Simonin iskaz, do danas nije bio objavljivan. Starleta je tijekom ispitivanja ispričala da je godinu prije upoznala masera koji joj je ponudio da njezino lice bude zaštitini znak njegova wellness centra te joj ponudio deset tisuća kuna za tu reklamu.

Pomoć u pjevačkoj karijeri i manekenstvu

– Sa mnom je bila moja prijateljica Josipa Zrilić koja je prigovorila tom iznosu kao premalenom – kazala je Simona. Objasnila je da do poslovne suradnje na kraju nije došlo, ali da je ona i dalje nazivala masera jer joj je ovaj kazao da u Zagrebu poznaje 'ljude koji su ugledni i na položajima i koji bi joj mogli pomoći u pjevačkoj karijeri i manekenstvu'.




Simona je, čini se, tu informaciju vrlo dobro znala iskoristiti pa je odlučila ostati u kontaktu s tim čovjekom. – Upoznao me s vlasnikom kladionice Super-sport, ne sjećam se kako se zove, znam da mu je nadimak Danko.

Upoznao me i s muškarcem koji se zvao Miro, on navodno ima tvrtku za distribuciju kozmetike. S njim sam počela ljubavnu vezu pa me vodio na ručkove, večer, izlete i financijski mi pomagao. Veza s Mirom trajala je oko tri mjeseca, sve dok me nije nazvala njegova supruga – govorila je nesuđena pjevačica.
Na isti je način upoznala Milana Pavića, za kojeg je čula da je zaposlen na OBN televiziji te da joj može pomoći u karijeri pa su se upoznali.

– Shvatila sam da je zainteresiran za seksualni odnos sa mnom, i to za novac, pa sam s njime u svom stanu imala seksualni odnos za koji sam dobila tisuću eura – ispričala je tijekom svjedočenja i dodala da je pola novca dala maseru jer ju je ovaj molio zbog toga što je bio u financijskim problemima.




– Negdje u lipnju nazvala me prijateljica Josipa Zrilić i ponudila da me upozna s Nikolom koji ima klub Papaya na Zrću jer da bi mi mogao osigurati pjevački nastup. Nakon našeg razgovora, na vrata mog stana je došao Nikola i rekao da je on vlasnik kluba, rekao je da ga je Nebojša poslao. Rekla sam mu da se javi mome menadžeru – kazala je Simona i dodala da se poslije nije vidjela s tim čovjekom.

Također je rekla kako je saznala da Nebojša nudi nju i manekenku Tinu Katanić naokolo za seksualne usluge pa je odlučila prekinuti ikakav kontakt s njim. Da je tako bilo, barem što se tiče telefonskih veza, istina je, jer je Simona, koliko se zna, nekoliko mjeseci izbjegavala masera – imala je, naime, informaciju da joj policija prisluškuje telefon.

Priznala je i da je bila u vezi i s dr. Miranom Martincem. – Njega sam upoznala na zabavi na Kvaternikovu trgu, i to prije nego što sam upoznala Nebojšu. Radilo se o ljubavnoj vezi između njega i mene koja je trajala nekoliko mjeseci. Izvodio me na večere, kupovao mi razne darove…Prije nekih dva mjeseca nazvao me odvjetnik Darko Zadro te je došao po mene u autu i odveo me na ručak u Okrugljak.

Upoznala sam ga sa svojom majkom u Brežicama da bi me nakon nekoliko dana nazvala majka i rekla da se odmah maknem od tog čovjeka jer je kriminalac. Preko interneta sam saznala da je u njega pucano i da ima veze s kokainom – ispričala je nesuđena pjevačica koja se u međuvremenu potpuno okrenula vjeri.

Autor:M.P.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.