Igor Soban/PIXSELL

SDP TRAŽI OPOZIV MARTINE DALIĆ! ‘Ulovljena je s prstima u pekmezu’

Autor: dnevno.hr

"Spremni smo u svakom trenutku preuzeti odgovornost za Hrvatsku i predsjedništvo SDP-a preuzima ulogu izbornog stožera", rekao je Bernardić

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić nakon sjednice predsjedništva stranke u subotu prijepodne rekao je da ta stranka pokreće postupak opoziva potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić.

Kako javlja televizija N1, pojasnio je i zašto to čine.

“Ulovljena je s prstima u pekmezu. Isti obrazac ponašanja kod svih, kad je nekakva imovina, onda su tu ljepljivi prsti, gladne oči i tuđi džep, poručio je Bernardić, dodavši da je ova Vlada otpočetka u sukobu interesa.

Komentirajući krizu Vlade, predsjednik SDP-a rekao je da preslagivanje ne dolazi u obzir.

Novinare je zanimalo znači li to da SDP želi nove izbore.

“Spremni smo u svakom trenutku preuzeti odgovornost za Hrvatsku i predsjedništvo SDP-a preuzima ulogu izbornog stožera. SDP je spreman osigurati Hrvatskoj političku stabilnost koju nema godinu i pol dana. Godinu i pol dana Hrvatska ne funkcionira, nema političku stabilnost, a brak HDZ-a i Mosta pretvorio se u noćnu moru za sve hrvatske građane”, kazao je Bernardić.

>>> Dalić ‘spustila’ Orepiću!




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.