Marko Prpic/PIXSELL

SDP-ovka DORH-u kazneno prijavila Željka Glasnovića!

Autor: A.P.

Osim toga, SDP-ova Sobol smatra da postoji osnovana sumnja da je Glasnović počinio kazneno djelo javnog poticanja na nasilje i mržnju iz članka 325., stavak 1. Kaznenog zakona.

Protiv Željka Glasnovića zbog njegovog statusa na Facebooku SDP-ovka Gordana Sobol odlučila je podnijeti kaznenu prijavu protiv.

U kaznenoj prijavi Sobol je navela kako je Glasnović na svojem Facebook profilu 23. rujna objavio ‘tekst-komentar prepun mržnje, teških uvreda i poziva na nasilje (“pendreci i suzavac”), tekst u kojem diskriminira i vrijeđa s obzirom na spol i s obzirom na različito političko uvjerenje, kao i porijeklo većeg broja studenata i studentica Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu”.

Osim toga, SDP-ova Sobol smatra da postoji osnovana sumnja da je Glasnović počinio kazneno djelo javnog poticanja na nasilje i mržnju iz članka 325., stavak 1. Kaznenog zakona.

Podsjećamo,  u svojem statusu objavljenom u petak Glasnović je naveo kako prosvjed izvode “razmažena derišta recikliranih komunista, kvazi intelektualaca koji u životu nisu radili i kao njihovi roditelji hoće sebi osigurati ugodnu lijenost“.

– Njih vode skojevke neobrijanih nogu koje su dobivale novac za diplomske radove kao npr. Uloga bosanskog tovarnog konja u NOB-u.

Ta manjinska banda od dvjestotinjak anarhista i boljševičkih sotonista blokira rad fakulteta i sprječava studij više od 7 000 polaznika FF – napisao je Glasnović i dodao: U razvijenim demokracijama kad manjina tlači većinu to se rješava pendrekom i suzavcem.

Autor: A.P.

VEZANE VIJESTI

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.