Robert Anic/PIXSELL

SAŠA BROZ OBJAVILA FOTOGRAFIJE TITA: ‘Legenda, moj predsjednik, duboko u srcu i sjećanju…’

Autor: M.M.

Fotografije kojima se prisjetila 36. godišnjice smrti Tita u rekordnom su vremenu od štovatelja lika i djela Tita skupile 3700 lajkova i pohvale pratitelja Saše Broz.

Unuka Josipa Broza Tita i kazališna redateljica i Saša Broz u srijedu je sa svojim obožavateljima na Facebooku podijelila nekoliko obiteljskih fotografija. Njezini su obožavatelji mahom obožavatelji i Tita pa su dotografije kojima se prisjetila 36. godišnjice Titove smrti u rekordnom  vremenu skupile 3700 lajkova i pohvalne komentare.

Brojni štovatelji Josipa Broza Tita koji mu se i danas klanjaju uz fotografije su pisali poruke poput ovih:

“Državnik legenda, Moj predsjednik, Duboko u srcu i sjećanju, Bio i ostao najbolji.”

“Često pročitam da kada govorite o Josipu Brozu Titu, tada govorite o njemu kao Vašem djedu, a ne državniku, no s ponosom možete govoriti i o Njemu kao državniku… Jednakog, a pogotovo ne boljeg ovi prostori nisu imali”, još je jedan od komentara na Sašinu objavu.

Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.