Miranda Cikotic/PIXSELL

SANADEROVO ‘SPUŠTANJE’: ‘Nije ovo MOST da Božo Petrov kaže skači u vodu, pa svi skaču u vodu’

Autor: dnevno.hr

Za vrijeme rasprave o koncesiji nad uvalom Bene, na 8. sjednici Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije, zanimljiv govor održao je vijećnik HDZ-a, Ante Sanader, piše Dalmacija Danas.

Obratio se Miri Bulju (MOST) koji je govorio prije njega.

”Većina iz Županijske skupštine je ovo dala za dnevni red. Shvaćamo mi tu vlašku furbariju pa radite pritisak na župana. Župan ne glasa nego vijećnici. Zašto Vam je, gospodine Bulj, župan tako bitan. Nije ovo MOST da Božo Petrov kaže skači u vodu, pa svi skaču u vodu!” rekao je Sanader, prenosi Dalmacija Danas.

Bulj mu je odgovorio oštro.

”Morali ste srušiti svoga premijera. Bili ste dobar sluga i Kosorici i Sanaderu i Karamarku i Plenkoviću. Što se tiče mene da ja skačem, ja sam glasovao protiv proračuna. Što se tiče Vaše replike, predlagatelj ove točke je župan i on je može povući. Ova točka oko Bena je presedan. Zlatni Rat je mala beba za Bene”, ”odbrusio” je Bulj.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.