Miranda Cikotic/PIXSELL

‘ŠALJITE DALJE, LJUDI’ Meri Cetinić otkrila istinu o požarima i prozvala medije zbog širenja dezinformacija

Autor: dnevno.hr /fb

'Imaju li ovi mediji i novine imalo savjesti i profesionalnosti', upitala se pjevačka diva

Pjevačka diva Meri Cetinić na svom se službenom Facebook profilu oglasila o požarima koji ovih dana ponovno haraju Dalmacijom te prozvala medije zbog širenja dezinformacija.

Osvrnula se na uhićenu djevojku koja je navodno požar potpalila zbog nacionalne netrpeljivosti.

Njezin status prenosimo u cijelosti

“I tako cijeli dan trube na TV o djevojci koja pali jer mrzi Srbe, a stotine drugih požara su zapalili mladići koji su se “igrali”, starica koja je bacila opušak, bolesni piromani….I još stave sliku djevojke koja je prije par mjeseci ubila svoju rodicu!?…jadno…Imaju li ovi mediji i novine imalo savjesti i profesionalnosti….?
Evo komentara od Šime Ušljebrke: Jutarnji i Zadarski širite dezinformacije. Upravo sad sam u Brgudu o kojem pišete laži. Slike ne mogu staviti neznam zasto. Brgud nije uopće gorio. Gorilo je od Brguda do Lisičića.

Sto se tiče cura koje su uhićene osobno poznajem obadvije. Jedna (mlađa) Martina ide u Benkovac u školu za djecu s posebnim potrebama a druga je iz “socijalno ugrozene” obitelji i išle su vidit di gori.

Jutros su uhićene zbog paleži jer su viđene na požarištu. Mlađa je puštena kući, a starija je zadržana u pritvoru jer je “plodno tlo” za policiju! Ove pi*darije sto pišete da je zapaljeno zbog nacionalne netrpeljivosti su obične gluposti! Požar je bio izmedu Brguda i Lisičića a u Brgudu nije izgorilo nit je gašeno išta. Imam slike pokazati koje su slikane sad!!!!!! ŠALJITE DALJE LJUDI !!”




Autor:dnevno.hr /fb
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.