screenshoot

SAČIĆ TRAŽI REDARE! Odobren prosvjed protiv Vučićevog dolaska, odaziv je velik

Autor: S.V.

Prosvjedni skup protiv dolaska srpskog predsjednika Aleksandra Vučića prijavljen je i zakazan za 12. veljače 2018. u 10,00 sati na Trgu svetog Marka.

Obzirom da se očekuje veliki broj nezadovoljnika koji se ne mire s činjenicom da će Vučić doći bez prethodnog pokajanja i isprike, umirovljeni general Željko Sačić preko društvene mreže objavio je poziv kojim je zatražio redare za ovaj skup:

“Dragi fb prijatelji, trebam vašu pomoć, barem 30 redara ili redarica, na mirnom prosvjednom skupu protiv dolaska Vučića bez prethodnog javnog pokajanja. Adresu i broj važeće osobne iskaznice molim u inbox ili na telefon. Prosvjed će se održati 12. veljače 2018 s početkom u 10,00 sati u Zagrebu na Trgu svetog Marka. Organizatorica ovog prosvjeda, poštovana gospođa Rozalija Bartolić, predsjednica Udruga udovica iz Domovinskog rata, javila mi je da je održavanje prosvjeda prijavljeno nadležnim policijskim tijelima. Hvala joj na trudu, a vi mi i dalje dostavljajte ove podatke jer ako netko odustane ili oboli da se na vrijeme možemo pobrinuti o dovoljnom broju redara”.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.