RUŽA TOMAŠIĆ: ‘Žena ima pravo na spolni odnos i na biranje partnera, i ništa više!’

Autor: Z. K.

Gdje staju ženska prava? Samo su žene nisu i Bogovi

I dok hrvatski mediji bacaju drvlje i kamenje na molitelje inicijative 40 dana za život i u Europskom parlamentu vodi se žustra rasprava zbog katoličke Poljske čiji je narod odlučio stati na stranu života te oduzeti majkama pravo da ubijaju djecu u svojim utrobama. Tom prilikom oglasila se i Ruža Tomašić, hrvatska zastupnica u EU parlamentu koja je euro parlamentarcima objasnila što su prava žena a što je mučenje drugih živih bića . “Pravo na izbor žene moramo braniti. Ona mora imati pravo izabrati kad će stupiti u spolni odnos, mora imati pravo birati osobu s kojom će to učiniti i mora imati pravo na izbor između različitih metoda planiranja obitelji. Želimo li slobodno društvo, žena u njemu mora biti slobodna donositi važne odluke koje se primarno tiču nje same” – naglasila je Tomašić te dodala: Međutim,  “Pravo žene na izbor završava tamo gdje počinje djetetovo pravo na život!”

Kako to zakonski regulirati da bi se polučili najbolji rezultati, to je pitanje za države članice i Europska se unija u to nema što miješati, rekla je Tomašić i ušutkala parlament koji zakon o abortusu pokušava nametnuti baš svakoj zemlju članici kao jedan od glavnih preduvjeta za miran život u Uniji, što nam samo govori da bolesno nametanje ubojstva svim narodima svijeta ima i svoj prikriveni cilj – depopulacije kao projekta ‘kontrole stanovništva’, drugim riječima sprječavanja i ubijanja života radi ‘održive planete’ a zapravo riječ je samo i isključivo o prekrivenom genocidu u koji nas kao i Poljsku i sve druge zemlje na silu pokušavaju uvući!

 

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.