Facebook

Runtić razmišlja o napuštanju Živog zida: ‘Neću u tom cirkusu više sudjelovati, ja sam saborski zastupnik i imam pametnijeg posla’

Autor: T. P.

"Ni s kim iz HDZ-a nisam razgovarao ovih dana niti bih s HDZ-om razgovarao ubuduće jer su nas HDZ i SDP u ovu situaciju i doveli", istaknuo je Runtić.

Član Živog zida koji je zaratio s vrhom stranke nakon što su na parlamentarnim izborima osvojili osam mandata, Hrvoje Runtić, odlučuje se stati na loptu.

“Neću u tom cirkusu više sudjelovati. Ja sam izabrani saborski zastupnik i sad ima pametnijeg posla, zalagati se za rješenja problema poput, recimo, Ovršnog zakona. Ne želim se više natezati s hrpom dječurlije”, izjavio je Runtić za Večernji list. Sinčić ga, kako dodaje, još nije nazvao, a hoće li ostati u Živom zidu, razmislit će kroz nekoliko narednih dana, odmaknut od medija i društvenih mreža:

“Zadnja tri dana bila su vrlo burna za mene zbog prepucavanja s vrhom stranke i u cijeloj toj gunguli ne mogu ništa odlučiti hladne glave. Zato do vikenda neću više odgovarati na pitanja novinara, neću gledati televiziju, ugasio sam Facebook… Odmorit ću se i onda ću donijeti odluku. Hoću li imati dovoljno živaca i dalje trpjeti viku, dreku i galamu jedne osobe koja privatizira stranku ili ću biti nezavisni saborski zastupnik, odlučit ću u iduća dva-tri dana. No u Saboru ću svakako inzistirati na načelima Živog zida. A ni s kim iz HDZ-a nisam razgovarao ovih dana niti bih s HDZ-om razgovarao ubuduće jer su nas HDZ i SDP u ovu situaciju i doveli”, dodao je Runtić za Večernji.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.