screenshot/N1

Runtić nastavlja s potkopavanjem Živog zida, uputio novu poruku Sinčiću i Pernaru!

Autor: T. P.

"Jučer mi se javio Pernar, koji je imao pokušaj konstruktivnoga razgovora, ali ja tražim da se Živi zid unormali", zaključuje Runtić.

Član Živog zida koji je za sobom posljednjih dana podigao mnogo medijske prašine, Hrvoje Runtić, gostovao je u Novom danu N1 televizije.

“Već sam ponovio u više navrata – Sinčić me nije pokušao nazvati. Ja nisam pozvan i nisam ni došao na sastanak. Imam broj mobitela, profil i stranicu na Facebooku i Twitteru. Ako me mogu naći članovi stranke iz bilo kojega dijela Hrvatske, onda me i Sinčić može naći. Na kraju krajeva, zna gdje živim.

Ovo pozivanje preko medija mi liči na priče o HDZ-u i SDP-u, kad kažu da su preko novina saznali o izbacivanju iz stranke. Ja sam mislio da smo mi neka treća priča”, rekao je Runtić koji se osvrnuo i na glasine da je Milijan Brkić pokušao preuzeti Živi zid.

“Pokušaj neprijateljskog, čak šlampavog pokušaja preuzimanja stranke jest bio, ali to nije ništa čudno po mom mišljenju”, navodi Runtić.


>>> Prepoznajete li ih? Ovo je ‘nestali’ Živozidaš koji ide u Sabor i njegova partnerica Mihaela Varga (FOTO)


“Živim zidom bi trebao upravljati glavni odbor, to je tako propisano u statutu. U ovom trenutku postoji jedna vrlo čudna situacija u kojoj ja ne mogu pohvatati konce, a ja sam supredsjednik stranke. Tko je taj tko donosi odluke? Sigurno je da odluke donose Palfi, Sinčić i Pernar”, navodi Runtić komentirajući i svoj Facebook status u kojem je napisao da su u Živom zidu ljudi s kriminalnim dosjeima.

“Ja nemam rukavice i volim sve staviti na stol, čisto nekad da vidim reakcije. Istina može imati i lice i naličje, ali istina je fenomenalna stvar koja uvijek djeluje kao šamar. Ja to jesam napisao, ali to nisu članovi Živog zida. Usred kampanje se pojavila mini vojska koja je u izbornoj jedinici, u kojoj sam nositelj bio ja, počela dijeliti letke u kojima stoji da je Ivan Vilibor Sinčić rekao da se glasa za drugoga kandidata. U toj izbornoj noći i unatoč toj propagandi, ja sam ga dobio preferencijalno, i to duplo, što znači da su bačeni novci”, smatra.

Tijekom svojeg je gostovanja uputio i poruku Sinčiću i Pernaru:

“Moja poruka je da moraju članstvu reći zbog čega su vodili antikampanju protiv predsjednika, koji nije napravio puč u stranci, samo je iskoristio svoje demokratsko pravo da kaže istinu.

Jučer mi se javio Pernar, koji je imao pokušaj konstruktivnoga razgovora, ali ja tražim da se Živi zid unormali”, zaključuje Runtić.


>>> SAPUNICA OD ŽIVOG ZIDA: Pojavio se ‘nestali’ član, Runtić otvorio dušu….


 

Autor: T. P.

VEZANE VIJESTI

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.