Patrik Macek/PIXSELL

Reiner: ‘Nisam dao potpis za Petrova? Pa, vjerojatno nisam potpisao ni za sebe!’

Autor: M.B.

''Vjerojatno je to omaška, ako je, onda je to omaška, a možda čak ni za sebe nisam potpisao u toj brzini'', rekao je Reiner.

Gost u RTL-u Danas bio je sada već bivši predsjednik Sabora Željko Reiner.

Jeste li vi zadovoljni onim što ste učinili u Saboru?

Ja sam to rekao i u svom govoru. Naravno, nisam ni iz daleka zadovoljan. Prvo, u tom kratkom vremenu se zapravo nije moglo puno ni napraviti. Ono je bilo turbulentno, kao što znate, politički s puno vrludanja, s puno nesigurnosti, s puno neujednačenosti. A sve je to potrebno da bi država normalno funkcionirala. Prema tome, sve se to održavalo i na Sabor.

Koliko je za to bio kriv vaš aktualni koalicijski partner, Most?

Pa ja ne bih nikoga optuživao niti mislim daje itko bez grijeha. Međutim, to je jedna činjenica. Što ćemo se okretati u nazad, ja mislim da uvijek treba gledati unaprijed.

Što očekujete od Petrova kao nasljednika?

Pa ja očekujem prvo da ima dobre živce jer mu je to potrebno na ovom mjestu, da se uvijek striktno pridržava poslovnika Sabora i Ustava. Onda ne može pogriješiti.

Primjetio sam ovdje danas da niste stavili potpis za kandidaturu Bože Petrova za predsjednika Sabora.

To je zanimljivo kako neki to komentiraju. Naime, otprilike, mi smo potpisivali jedno desetak raznih papira. I ja vjerojatno za još nešto nisam potpisao, možda ni za sebe. Ali, kao što ste vidili, glasovao sam za Petrova. Prema tome, vjerojatno je to omaška, ako je, onda je to omaška, a možda čak ni za sebe nisam potpisao u toj brzini.

Autor: M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.