Borna Filic/PIXSELL

Red pljuvanja, red hvalisanja, Pernar opisao Palfi: ‘Ima tu seljačku crtu koju ja nemam, bila bi eksploziv u duetu sa mnom’

Autor: T. P.

"Mjesto joj je u Saboru bez obzira na odnos sa Sinčićem i njena odluka da se povuće pod pritiskom okoline je štetna za otpor jer ona predstavlja oštricu otpora, a ne "nježniju polovicu", smatra Pernar.

U pauzama između prepirke na razini Živog zida i para Hrvoje Runtić – Mihaela Varga koji su odlučili izaći iz stranke zbog nepomirljivih prijepora, živozidaši pronađu vremena i za pozitivno komentiranje svojih kolega. Ovoga se puta Ivan Pernar osvrnuo na Sinčićevu izabranicu, Vladimiru Palfi, a što sve misli o njoj pročitajte u njegovoj Facebook objavi koju prenosimo:

“Vladimira Palfi je moja kolegica i najodaniji suradnik koji mi nikada nije okrenuo leđa i u kojeg sam se uvijek mogao pouzdati, sjećam se trenutaka kada bi bila oštra prema meni, budući da sam imao prijateljski odnos prema njoj to me jako pogađalo i svaki put kada bi ju pitao što hoće od mene, rekla bi – “odrasti”.

Drugim riječima, shvati da je politika posao u koji ne smiješ unositi emocije, gdje treba razmišljati hladne glave i djelovati kirurški precizno.

Od nje sam puno naučio i u zabludi su oni koji ju opisuju samo kao “Sinčićevu ženu” jer je ona puno toga osim Sinčićeve žene.

Mjesto joj je u Saboru bez obzira na odnos sa Sinčićem i njena odluka da se povuće pod pritiskom okoline je štetna za otpor jer ona predstavlja oštricu otpora, a ne “nježniju polovicu”.

Falit će mi jer zna udariti na neprijatelja na način na koji se ja ne usudim, udara direktno i na najprizemnijoj razini za razliku od mene koji znam priču “zamaskirati” i pokušavam ne udarati osobno. Često govorim slikovito kako bi ljude indirektno naveo na zaključak, a ona saspe sve u lice.

Ima tu “seljačku crtu” koju ja nemam, a koja bi bila eksploziv u duetu sa mnom”, napisao je Pernar.

Autor: T. P.

VEZANE VIJESTI

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.