Hrvoje Jelavic/PIXSELLVjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

REAGIRAO I PLENKOVIĆ: Petrov tvrdi da je šef HDZ-a mostovca napao iz političkih pobuda!

Autor: A.P.

Čelnik Mosta i potpredsjednik opozvane Vlade Božo Petrov u subotu je izvijestio o incidentu preko svojeg profila na Facebooku.

Za incident u Glini u kojem je predsjednik HDZ-ovog ogranka Gornja Bučica u Glini Zvonko Hrgović fizički napao i nanio lakše ozljede kandidatu Mosta u VI. izbornoj jedinici ispričao se predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, piše Dnevnik.hr.

Čelnik Mosta i potpredsjednik opozvane Vlade Božo Petrov u subotu je izvijestio o incidentu preko svojeg profila na Facebooku.

‘Jedini i isključiv motiv napada jest javno političko djelovanje gospodina Božurića, čime se suprotstavio HDZ-ovim moćnicima koji godinama upravljaju tim područjem. Drugim riječima, njegov jedini „krimen“ jest želja za pravednijim, sigurnijim i stabilnijim rodnim krajem i Hrvatskom u cjelini’, napisao je između ostaloga Petrov.

Plenković je novinarima rekao da je zatražio unutarstranačku istragu cijelog slučaja te je dodao da je riječ o privatnom sukobu koji nije povezan s politikom. ‘Ako istraga pokaže da je (Zvonko Hrgović) odgovoran za incident, bit će sankcioniran’, rekao je Plenković.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.