‘Rat za odgoj nije slučajan: Potiču ga masoni i globalisti, a Milanović i Jovanović su izvršitelji’

Autor: Damir Kramarić

I Sanader i Milanović tipični su predstavnici protupravne vladavine jer zastupaju sve druge interese, samo ne one za koje su dobili mandat. Hrvatski je interes suverenitet i zaštita gospodarskih resursa, a hrvatske vlade čine sve da se Hrvatska odrekne i suvereniteta i vlastitih resursa – primjećuje dr. Jurčević.

Da bi razotkrio osobe u vladi koje pripadaju masonskim ložama, portugalski je premijer Pedro Passos Coelho, prema pisanju portugalskih medija, izdao ovih dana nalog Ministarstvu unutarnje uprave da istraže povezanost državnih dužnosnika i tih tajnih organizacija.

Lisabonski dnevni list 'Diario de Noticias' javlja, a hrvatski 'Portal svijesti' prenosi, da vladin izvještaj o povezanosti političara s Masonima izražava sumnje protiv grupe ljudi iz bivše uprave portugalske tajne policije, ali i medija te primjećuje da je bilo pokušaja da se preuzme kontrola nad njima.

Utvrđena povezanost Masona i obavještajnih službi

Prema tom dnevniku, prebacivanje nadležnosti na Ministarstvo unutarnje uprave je u stvari istraga o povezanosti portugalskih Masona s obavještajnim službama, kao i s najmoćnijih portugalskim političarima.

Parlamentarni odbor, osnovan u jesen prošle godine, dokazao je, naime, povezanost bivše vlasti i obavještajnih službi s masonskim ložama, točnije s ložom Mozart49 kojoj je pristupilo i nekoliko bivših časnika specijalnih snaga te zemlje.

Zašto hrvatski političari djeluju u korist svih samo ne hrvatskog naroda?

Aktualna vijest iz Portugala poslužila nam je kao povod da istražimo treba li i u Hrvatskoj ispitati povezanost visokih dužnosnika s masonskim ložama, odnosno s drugim paralelnim i nelegitimnim centrima moći. Razlog više za korak u tom smjeru je i činjenice da smo u mnogim dosadašnjim istraživanjima, odnosno razgovorima s različitim sugovornicima, došli do zaključka da hrvatske političke elite ne djeluju u korist naroda, odnosno za dobrobit onih u čije ime vladaju, već upravo suprotno – na njihovu štetu.




Postoji li, dakle, razlog da se netko u Hrvatskoj napokon pozabavi ispitivanjem povezanosti vlasti s tajnim centrima moći, je li takvo što uopće moguće istražiti te postoje li dokazi, odnosno indicije, da hrvatski dužnosnici čine isto što i portugalski, upitali smo hrvatske analitičare takozvane pozadine zbivanja.

Jurčević: Zakoni u Hrvatskoj uopće ne vrijede, dužnosnici slijede upute 'odozgo'

– Kad se u pogleda Ustav i hrvatski zakoni vidi se da je naše zakonodavstvo uređeno u stilu klasične građanske države. No, ako se analizira praksa, lako je vidljivo da tako postavljena država uopće ne funkcionira. Poremećaji u djelovanju pravne države postoje svugdje u svijetu, no nigdje to nije tako izraženo kao u Hrvatskoj. Kod nas se, nažalost, posve poništavaju zakoni i postojeća etička načela, pa možemo zaključiti da propisani zakoni u Hrvatskoj uopće ne vrijede. Umjesto toga postoje upute koje vladajuće strukture bez pogovora slijede. Ne bih rekao da su to upute koje im daju Masoni, jer bi to bilo prenaivno tvrditi. Radi se, međutim, o smjernicama nekih drugih transnacionalnih struktura, nalozima koje bespogovorno izvršavaju hrvatski dužnosnici, iako su ti nalozi u suprotnosti s hrvatskim nacionalnim interesima. Tu prije svega mislim na instrukcije MMF-a, Svjetske banke, Europske Unije, Haškog suda i sličnih organizacija, ali i na djelovanje pojedinih civilnih udruga unutar Hrvatske, udruga koje rade za već spomenute strukture. Ovakva praksa dovela je do potpune perverzije sustava u kojem upravo mediji i politika najviše djeluju u korist snaga o kojima govorim – ističe u uvodu dr. Josip Jurčević, pa dodaje da je očito riječ o svojevrsnoj kulturnoj revoluciji koja nam se događa i koja želi mijenjati moralnu, ideološku i vrijednosnu podlogu i naroda i pojedinca.




Cilj napada na sustav odgoja je stvaranje poslušnika i totalitarnog uređenja

Nismo, nažalost, uspjeli uvesti klasične građanske vrijednosti i mehanizme zaštite pravne države, zbog čega nam se i događa da na čelu države i vlada imamo prototipe onoga što nije pravna država. I Sanader i Milanović pravi su predstavnici takve protupravne vladavine, jer je očito da zastupaju, ili su zastupali, sve druge interese samo ne one za koje su dobili mandat.

Jer hrvatski je interes suverenitet i zaštita gospodarskih resursa, a hrvatske vlade čine doslovce sve da se Hrvatska odrekne dijela suvereniteta i vlastitih gospodarskih resursa. Primjera imate bezbroj; od odustajanja od ZERP-a, do usvajanja protuustavnog 'Ustavnog zakona o suradnji s Haškim sudom'. Hrvatske političke elite u zadnjih desetak godina sve očitije i sve bezobzirnije suspendiraju demokraciju i uvode totalitarnu vladavinu u korist sturktura o kojima sam prethodno govorio. Prije tridesetak godina smijali smo se fantastičnim crnim predviđanjima koja su govorila što nas čeka, no dogodilo se nešto što je još i puno gore od onog što su nam najavljivali. Dogodila se totalitarna kulturna revolucija zbog koje se ovih dana i događa tako žestoka bitka za odgoj i obrazovanje, odnosno borba za prevrednovanje svih vrijednosti. Aktualni sukob oko zdravstvenog odgoja se podcjenjuje, zbog čega malo tko piše ili govori o ovoj dimenziji. Jer cilj udara na odgoj i obrazovanje je uspostava sustava koji neće odgajati slobodno misaonu osobu, već ograničene poslušnike. To je nažalost i potvrda teze da je komunistička revolucija, koja je trebala uspostaviti svjetsku komunističku državu no koja je posljednjih desetljeća onemoćala, ipak uspjela prerasti u svojevrsnu totalitarnu revoluciju kojoj u Hrvatskoj ovih dana itekako svjedočimo.

Željni vlasti ne mare za narod, jer znaju da 'samo treba slušati šefa'

Dokaza za tu tvrdnju imamo bezbroj. Prvi je činjenica da oni koji u Hrvatskoj žele obnašati vlast, bilo na državnoj ili lokalnoj razini, uopće ne trebaju mariti za glas naroda, odnosno za mišljenje struke kojoj se obraćaju ili za stav svojih stranačkih kolega. Vlastoljubivi pojedinci znaju, naime, da je jedino važno osvojiti naklonost stranačkog šefa, te da se nakon toga sva vrata otvaraju. Zato se i događa da ministar znanosti i obrazovanja ne mari za mišljenje sveučilišnih profesora i znanstvenika, da ministra obrane ne zanimaju stavovi vojnih stručnjaka i uglednih časnika, da ambicioznog pojedinca iz političke stranke ne zanima mišljenje stranačke baze… Zato u Hrvatskoj vladi i na ostalim visokim pozicijama i imamo mahom nestručne, nemoralne, asocijalne i anacionalne kadrove, a zato je i moguće da hrvatski 'zviždači' u DORH donesu sve moguće dokaze o nečijoj umiješanosti u kriminal, a da se stvar godinama ne pomakne s mjesta….. Ništa, nažalost, nije usporedivo s ovim što nam se događa. No, ne bih za to okrivljavao masone, jer je stvar daleko kompleksnija. Radije govorim o transnacionalnim, odnosno globalnim strukturama koje su 'zarobile' pravnu državu, zbog čega hrvatske vlade već godinama u pravilu djeluju protiv interesa hrvatskog naroda – zaključuje dr. Josip Jurčević.

Kaćunko: Naivno je vjerovati da hrvatski premijer nije u vezi s tajnim društvima

Nijansu drugačije razmišlja don Anđelko Kaćunko, jedan od rijetkih hrvatskih svećenika koji vrlo otvoreno progovara o ovoj, ali i o mnogim drugim temama.

Ne samo da postoje indicije o povezanosti hrvatskih dužnosnika s masonskim ložama, već su o tome napisane i brojne knjige koje to razotkrivaju. Poznato je, naime, da slobodno zidarstvo odlučuje o svemu što se u svijetu događa, pa je teško vjerovati da je u Hrvatskoj drugačije. Naivna je, stoga, pretpostavka da osoba koja je postala portugalski, ali i hrvatski premijer, nije u nekoj vezi sa spomenutim društvima. Zato sam i uvjeren da je cilj tobožnje istrage povezanosti dužnosnika s masonskim ložama u Portugalu u stvari još veća tajnovitost loža koje se tobože istražuju – ističe u uvodu don Kaćunko, pa dodaje kako je poznato da su Rotary i Lions klubovi, čiji članovi su mnogi istaknuti hrvatski dužnosnici, u stvari predvorja masonskih loža, odnosno mjesta gdje se regrutiraju budući članovi.

UDBA i KOS nadzirani su s višeg kata piramide

– Nije slučajno da se u Portugalu govori o povezanosti tajnih službi i masonskih loža. I na ovim prostorima svjedočili smo sličnim pojavama. Jasno je, naime, da su UDBA i KOS bili povezani s tim organizacijama, te da je njihovo djelovanje nadzirao netko iz višeg kata piramide. Zato je i moguće primijetiti da su tajne službe bivše države radile na uspostavi sličnih ciljeva kao i već spomenute organizacije. Pojednostavljeno rečeno, postoje planovi koji su zacrtani i svatko radi svoj dio posla – pojašnjava don Kaćunko, pa dodaje da hrvatski, ali i svjetski političari već dugo ne rade za narod, već za strukture o kojima govori, a koje su, pojednostavljeno rečeno, spoj biznisa i ideologije.

– Krajnji je cilj uspostava Novog svjetskog poretka, odnosno jedne države s jednom vladom, jednim bankarskim sustavom i jednom religijom. Na tržišnom, političkom i kulturnom polju već je gotovo postignuta jednoobraznost, no duhovnost i religija još se snažno opiru. Zbog toga su na udaru sva 'Abrahamova djeca', odnosno i kršćani i muslimani i Židovi. Glavna smetnja uspostavi takvog Novog svjetskog poretka ipak su Katolička crkva i Papa, odnosno Vatikan. Zbog toga se sada tako snažno i udara na Crkvu i crkveni nauk, na tradicionalan odgoj i obrazovanje – zaključuje don Kaćunko.

O istoj tematici htjeli smo razgovarati i s drugim vjerskim uglednicima, no uvijek susretljivi teolog dr. Adalbert Rebić ovaj put nas je odbio s obrazloženjem da se zarekao da, nakon nedavne hajke u medijima, više neće davati izjave, dok nam je glasnogovornik Zagrebačke nadbiskupije Zvonko Franc elektroničkom poštom poručio da profesor Juraj Kolarić nije spreman odgovarati na pitanja o gore spomenutoj tematici.

Autor:Damir Kramarić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.