foto HINA/ Damir SENÈAR/ ua

Radin zadovoljan ostavkom Dalić, a Plenkoviću i dalje vjeruje

Autor: hina

Potpredsjednik Sabora iz redova talijanske manjine Furio Radin izjavio je u ponedjeljak kako je dobro što je premijer Andrej Plenković tražio ostavku potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić zbog afere “Hotmail”, a Plenkoviću je poručio kako na njegovu podršku može i dalje računati.

“Dobro što je premijer tražio ostavku Martine Dalić. Mi ćemo, kao koalicijski partneri, napraviti sve da se stvori atmosfera u kojoj će se, nadajmo se u zakonskom roku, uspješno dovršiti proces nagodbe u Agrokoru. Jasno je da naša podrška premijeru Plenkoviću i dalje ostaje”, rekao je Radin Hini.

Glavni je zadatak sada, kaže, uložiti napore da se sve okonča u korist ljudi zaposlenih u Agrokoru ali i cjelokupnog hrvatskog gospodarstva.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.