Patrik Macek/PIXSELL

Radin napao Grmoju ispred sabornice: ‘Čujte, boljeg psihijatra trebate od Petrova’

Autor: T.Š.

Današnja sjednica Sabora nikako se ne može nazvati normalnom. Od jutra slušamo prepucavanja, svađe, ismijavanja – ukratko trošenje naših novaca uzalud.

Svađe među saborskim zastupnicima tako nisu stale niti van sabornice, pa su novinari svjedočili žestokom verbalnom sukobu  Nikole Grmoje (Most) i Furia Radina zastupnika talijanske nacionalne manjine.

Radinu je zasmetalo što ga je Grmoja prozvao da je bio među zastupnicima koji su žestoko reagirali prema oporbi u sabornici, te ga je upitao: ‘Nikola, znao sam da ste lažov i to veliki’, rekao mu je Radin, na što je Grmoja odgovorio: “Jeste li lupali u klupe i stvarali nered? Vi ste najnervozniji bili’, ustvrdio je Grmoja., mna štop mu je Rasdin ljutito odgovorio: ‘Ja sam lupao? Čujte, boljeg psihijatra trebate od Petrova’, poručio mu je Radin.

Novinarka  Željka Gudan objavila je na Twitteru snimku svađe:




 

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.