Patrik Macek/PIXSELL

Pupovac ne prestaje: ‘Nitko kome je stalo do Hrvatske ne bi trebao sudjelovati u proslavi Oluje!’

Autor: T. P.

Iz SDSS-a očekuju da će u u Hrvatskom saboru imati tri svoja predstavnika.

Zamjenik predsjednika SDSS-a Milorad Pupovac u Vukovaru je još jednom prokomentirao proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja obilježene 5. kolovoza održana u Kninu. Pupovac je rekao da nitko kome je stalo do RH, Ustava i zakonitosti te čestitih ljudi ne bi trebao sudjelovati na takvome obilježavanju.

“Osramotili su mnoge koji su sa svojim životima i časti borili se za drugačiju Hrvatsku, a ne onakvu kakvu su pojedinci tamo manifestirali i zagovarali”, naveo je Pupovac dodavši:

“Ne znam da se taj blagdan obilježava bilo gdje osim u Kninu. Međutim, s obzirom na način kako se obilježava taj blagdan i kako je on ove godine obilježen meni i SDSS-u je vrlo teško sudjelovati u tome”, zaključio je Pupovac, javlja Večernji list.

Naime, Pupovac se u Vukovaru danas našao jer se ondje održava sjednica Glavnoga odbora i Skupštine stranke SDSS-a u kojem odlučuju o tome tko će ovu manjinsku stranku predstavljati na predstojećim prijevremenim Parlamentarnim izborima. Za razliku od proteklih izbora, SDSS će 11. rujna imati kandidate samo na manjinskoj listi.

Iz SDSS-a očekuju da će u u Hrvatskom saboru imati tri svoja predstavnika, a to su Milorad Pupovac (čiji će zamjenik biti ili Boro Rkman ili Aleksandar Milošević), Mile Horvat (zamjenica Dragana Jeckov) i Boris Milošević ili Mirjana Galo (zamjenik će biti Anja Šimpraga ili Vesna Blanuša).

.




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.