Dino Stanin/PIXSELL

Puff-Puff rekao ‘Hvala Zadrani’ na najbolji mogući način

Autor: Dnevno.hr

Za četiri godine uspješnog poslovanja prikupljanjem donacija u svim svojim trgovinama diljem Hrvatske - Zagreb, Rijeka, Zadar, kupljene su potrepštine za Zadarsku Socijalnu samoposlugu.

Velika humanitarna akcija, koju je organizirao najveći trgovački lanac osobnim isparivačima, Puff-Puff, postigla je svoj cilj. Za četiri godine uspješnog poslovanja prikupljanjem donacija u svim svojim trgovinama diljem Hrvatske – Zagreb, Rijeka, Zadar, kupljene su potrepštine za Zadarsku Socijalnu samoposlugu.

Dobavljeno je 120 paketa tjestenine, 50 kg riže, 100 kg deterdženta za rublje i 84 l šampona za osobnu higijenu. Nabavljenu hranu i sredstva za higijenu Socijalnoj samoposluzi predao je Jakov Guberac, suvlasnik Puff-Puff trgovine osobnim isparivačima.

Na ovaj način Puff-Puff želi zahvaliti svojim sugrađanima na vjernosti i pomoći hvalevrijedan projekt Socijalne samoposluge koja iz tjedna u tjedan pomaže najpotrebitiju i najugroženiju skupinu građana Zadra. Od kraja 2014. godine, kada je u Samostanu Svetog Frane otvorena socijalna samoposluga, broj njezinih korisnika neprestano raste i približio se broju od čak 600 obitelji.

Puff-Puff planira nastaviti sa sličnim humanitarnim akcijama i poziva sugrađane na podržavanje ovakvih i sličnih projekata koji omogućuju podizanje kvalitete života svojih bližnjih.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.