Zarko Basic/PIXSELL, Borna Filic/PIXSELL

PRVI PUT NAKON 13 GODINA: Sučeljavaju se šefovi SDP-a i HDZ-a!

Autor: A.P.

Mirjana Posavec i Mislav Togonal bit će voditelji, a predložili su šest tematskih blokova: unutarnja i vanjska politika, gospodarstvo i financije, zdravstvo i socijala, natalitetna politika i obrazovanje te svjetonazorska pitanja.

Nakon 13 godina dočekali smo televizijsku debatu dvojice najjačih pretendenata na mjesto premijera! Naime, sučeljavanje Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića dogodit će se dogoditi 12. kolovoza na HTV-u u 20 sati, javlja Novi list.

HTV je odlučio ih ranije pozvati u emisiju uživo koja bi trajala 60 do 70 minuta.

Mirjana Posavec i Mislav Togonal bit će voditelji, a predložili su šest tematskih blokova: unutarnja i vanjska politika, gospodarstvo i financije, zdravstvo i socijala, natalitetna politika i obrazovanje te svjetonazorska pitanja. U spomenutom terminu spremni su napraviti intervju i sa samo jednim sugovornikom, ako se Plenković ili Milanović, poslije prethodne potvrde, ipak ne pojave u sjedištu HRT-a do 19.45 sati.

Podsjetimo, u ponedjeljak navečer Plenković je potvrdio kako će se odazvati na sučeljavanje: ”Kolega Milanović je evoluirao od uvreda od neki dan do debate. Iskazujem spremnost na sučeljavanje na javnom servisu, neposredno prije početka službene izborne kampanje. Ključni kandidati za predsjednika Vlade imat će prigodu hrvatskoj javnosti izložiti svoj program i sučeliti argumente.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.