Zarko Basic/PIXSELL

Protivnici i zagovornici parka na Savici se sukobili, reagirala i policija

Autor: dnevno.hr

U inicijativi "Čuvamo naš park" tvrde da je drugi prosvjed organizirao gradonačelnik Bandić.

U srijedu poslijepodne u parku na Savici  okupili su se protivnici, ali i zagovornici izgradnje novoga parka koju zagovara gradonačelnik Bandić. Dvije skupine uglavnom su mirno prosvjedovale, ali u jednom trenutku ipak je došlo do naguravanja. Ekipa koja je prosvjedovala za izgradnju “Bandićevog parka” navodno je napala novinara Radija 101 i izbila mu mobitel iz ruke. Potom je došlo do manjeg sukoba dvaju skupina pa je morala intervenirati policija, pišu 24sata

– Došla sam zbog ovog prekrasnog zelenog parka. Jako sam protiv toga što Bandić misli napraviti, rekla je prosvjednica ogorčena zbog novonastale podjele među građanima Zagreba.

U inicijativi “Čuvamo naš park” tvrde da je drugi prosvjed organizirao gradonačelnik Bandić.Na njegovu izjavu da neće graditi u parku ako više ljudi bude protiv, jedna prosvjednica rekla je:

– Živi bili pa vidjeli!

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.