Matija Kos-Šrajbek‎ / GAJNICE jučer danas sutra

Pripazite na djecu: U Gajnicama ponovno pronađena narkomanska šprica!

Autor: Zagreb.info

Ostavljene su pokraj ceste djeci nadohvat ruke ili čak na dječjim igralištima

Odbačene narkomanske šprice po gradovima nisu novost. Građani ih nerijetko nalaze na igralištima gdje su djeci nadohvat ruke, a na takve lokacije potrebno je upozoriti javnost. Onog trenutka kada nečija ovisnost počne ugrožavati čitavo društvo, potrebno je upaliti alarm.

Tako je sugrađanin iz Gajnica upozorio svoje susjede na odbačenu špricu na koju je naišao na livadi u Argentinskoj ulici 4.  Stanovnici Gajnica zgroženi su ovakvim događajima koji su zbilja nerijetki u ovom zagrebačkom kvartu, što je potvrdila i Aja, koja je kazala da su “Gajnice pune narkomana” i da je teško izbjeći ovakve stvari. Primjerice, prošli je mjesec jedan Gajničanin na košarkaškom igralištu također uočio narkomansku špricu, koju je uz oprez bacio u koš za smeće.  (više…)

Original možete pronaći na www.zagreb.info

Autor:Zagreb.info
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.