screenshot: RTL

PRIJE SLUŽBENE KAMPANJE: Znate li tko stoji iza izbornih plakata #PREMIJER?

Autor: A.P.

Danas bi Državno izborno povjerenstvo raspravlja o tome je li dopušteno desetak dana pred službeni početak kampanje postavljati ove plakate. A na Sinjskoj alci autor plakata, Milan Bandić, se razotkrio.

Iako još nije službeno započela, izborna kampanja je nadasve u punom jeku. Na ulicama su osvanuli prvi jumbo plakati, a u to su se imali prilike uvjeriti i mnogobrojni Zagrepčani.

U više zagrebačkih kvartova tako su osvanuli plakati s natpisom #Premijer. Autor je nakon nekoliko dana neizvjesnosti otkriven. Riječ je o nikome drugome doli zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću. RTL piše kako Bandić vjerojatno neće platiti kaznu jer je uspješno zaobišao zakon, na plakate je napisao samo ”premijer” i nije navodio ime stranke, niti ime kandidata.

Danas bi Državno izborno povjerenstvo  raspravlja o tome je li dopušteno desetak dana pred službeni početak kampanje postavljati ove plakate. A na Sinjskoj alci autor plakata, Milan Bandić, se razotkrio.

Treći najpoželjniji premijer

“Ubrzo ćete vidjeti što se krije iza ‘heštega’ premijer”, najavio je. Osim toga, sinoć je Bandić odaslao prioćenje u kojem navodi kako će danas održati izvanrednu tiskovnu konferenciju, na kojoj će objaviti “ekskluzivnu vijest od velike važnosti za RH”.

Bandić je prema RTL-ovoj anketi treći najpoželjniji premijer.

S 32,2 posto na prvom mjestu se nalazi Zoran Milanović, a slijedi ga Andrej Plenković s 22,2 posto, te  Bandić koji je s 10,8 posto bolje pozicioniran od Bože Petrova, kojeg za premijera želi 9,7 posto građana.

“Ako narod izabere dva pripravnika, ja ću im čestitati, a ako izaberu čovjeka koji ima pet mandata i koji vodi pola Hrvatske, onda će živjeti kao u Zagrebu. Na ljudima je izbor, oni prije svega glasaju za sebe kad je Bandić u pitanju. Meni mandati ne trebaju, imam ih previše, ali želim sa svojih šest banki pomoći ovoj zemlji”, poručio jučer Bandić.

Autor: A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.