Marko Lukunic/PIXSELL

Prgomet o kandidaturi za gradonačelnika: ‘Nikad nije premalo vremena za pobjedu’

Autor: dnevno.hr

Kao neke od svojih ciljeva naveo je rad i brigu o ljudima. 'Omogućiti vrtićkoj djeci kvalitetnu prehranu, dnevni boravak učenicima u nižim razredima osnovne škole, studentski kampus i tu je naravno briga o starima', nabrojao je Prgomet.

Drago Prgomet, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba, gostujući u Dnevniku HRT-a, na pitanje uključuje li se u kampanju sa zakašnjenjem, rekao je kako ima 15 dana više nego je premijer Plenković imao da osvoji od predsjedničkog mjesta u stranci do čelnog mjesta u državi. Nikad nije premalo vremena za pobjedu, istaknuo je Prgomet.

Prgomet je rekao kako će kampanju graditi na rezultatima svoje stranke u posljednjih šest mjeseci pod vodstvom premijera Plenkovića. Imamo državu u kojoj raste BDP, raste izvoz, raste proizvodnja, padaju porezi, rastu plaće, dodao je.

Mišljenja je da je zagrebačka javnost imala priliku upoznati što i kako radi. Imam previše iskustva i znanja da bih ušao u utakmicu koju ne mogu dobiti. Idemo postati najjača stranka u Zagrebu i osvojiti gradonačelničko mjesto, uvjereno tvrdi.

Kao neke od svojih ciljeva naveo je rad i brigu o ljudima. “Omogućiti vrtićkoj djeci kvalitetnu prehranu, dnevni boravak učenicima u nižim razredima osnovne škole, studentski kampus i tu je naravno briga o starima”, nabrojao je Prgomet.

“Meni, u mojem liječničkom poslu nije problem priznati da ima kolega koji operiraju puno bolje nego ja. Okružit ću se kvalitetnim ljudima. Želim biti dirigent prvim violinama koje sviraju dobru glazbu za Zagreb”, rekao je Prgomet.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.