Prgomet: ‘Bandićevo upravljanje gradom je promašeno i zastarjelo’

Autor: dnevno.hr

Dodao je da je problem grada da se odluke donose samovoljno, bez konzultiranja sa strukom, a još manje s građanima

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Drago Prgomet gostovao je u RTl Direktu gdje je, između ostaloga, komentirao park na Savici. na pitanje kako bi on riješio takj problem, prgomet je kazao: “Ne bih ušao u takav projekt a da ne razgovaram s građanima. Nisu građani zaustavili bagere, nego su rekli ‘Stop’ jednom gradonačelnikovom načinu upravljanja gradom koji je potpuno promašen i zastario. Bez komunikacije s građanima ne možete donositi takve odluke”.

Dodao je da je problem grada  da se odluke donose samovoljno, bez konzultiranja sa strukom, a još manje s građanima.” Stvarno ne vidim razlog da gradonačelnik određuje kako će izgledati jedan mali park u jednoj četvrti. O tome trebaju odlučiti građani koji žive u toj četvrti”, istaknuo je.

Osvrnuo se i na rezultate anketi koje mu ne idu u prilog i kazao: “Najbolje ankete su na dan izbora. HDZ-u ankete često ne daju najbolje šanse, ali ipak imamo i predsjednicu, premijera, pa ćemo imati i gradonačelnika”.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.