Mount Pleasant Granary

PREZENTACIJSKA VEČERA ZAVRŠILA VRIJEĐANJEM GOSTIJU: Zašto samo gledate, a ne kupujete? Pa nećemo vas džabe nagrađivati hranom!’

Autor: dnevno.hr

Organizatori reprezentacije prodavali su posuđe po 15.000, pribora za jelo po 10.000 i madraca po 25.000 kuna iako su polovica posjetitelja bili umirovljenici.

Vlasnica poznatog OPG-a iz okolice Đakova ostala je zatečena ponašanjem organizatora besplatne večere, tj. prezentacije u jednom đakovačkom restoranu, a kojima je zapravo cilj prodaja posuđa, posteljine, masažera i sl., dakako, uz naznaku u pozivu kako kupnja nije obvezna.

“Kuma me pozvala na jednu takvu prezentaciju s večerom ovoga tjedna jer se na dar, ako dovedeš gosta, davala – tava. Mislila sam, popit ćemo kavu, piće, biti tamo sat vremena, kuma će dobiti željenu tavu pa ćemo kući.

No, organizatori – dvije tvrtke, odmah su počeli s pokušajima prodaje – posuđe po 15.000, pribora za jelo po 10.000 i madraca po 25.000 kuna! Već na prvi pogled – polovina posjetitelja bili su stariji ljudi, umirovljenici, bilo mi je jasno da će se tu slabo ‘pazariti’. Kada su to i organizatori shvatili, počeli su nas vrijeđati – da nismo ni za što zainteresirani, da ne možemo doći na večeru, a da ništa ne kupimo!

Kada se ide na prezentaciju – onda se i kupuje! Pa nećemo mi vas džabe nagrađivati hranom!

Zašto samo gledamo, a ništa ne kupujemo?! Jedna gospođa, zatečena takvim ponašanjem, upadala im je pritom u riječ pa je prezentator posebno izvrijeđao i nju. “Idite na tržnicu pa se tamo napričajte!”, poručivali su nam nervozno kada su vidjeli da nema interesa za preskupe stvari.

Potom su nas nagovarali da kupimo bar neku kremu za 100 kuna da bi večerali, kad već nećemo suđe, pribor i madrace. Nudili su i neke narukvice s magnetom po 200 kuna. Tlak mi je od svega skočio”, kazala je šokirana žena za Glas Slavonije.

“Kada su vidjeli da od prodaje po tim cijenama nema ništa, pozvali su nas da igramo kao neki loto, izvlačili su nas i zvali prema nekim brojevima. Sada je njihova nova ponuda – možemo dobiti i posuđe, i pribor za jelo, i madrac, sve za 9000 kuna”, nastavlja prepričavati ‘večeru’ žena. Što je bilo na meniju – nije saznala.




“Nisam je dočekala! Do njenog početka, a kruh su počeli iznositi tek oko 21.30 sati, otišlo je nas osmero!

Da stvar bude bolja, dan-dva nakon toga, za nju fijaska, i ona osobno dobila je poziv za prezentaciju uz večeru i (ne)obveznu kupnju… Odmah je završio u košu.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.