YouTube

Prepoznajete li ih? Ovo je ‘nestali’ Živozidaš koji ide u Sabor i njegova partnerica Mihaela Varga (FOTO)

Autor: T. P.

Ovako su plivali u glazbenim vodama, a kako će im ići u političkim, ostaje još malo pričekati!

Živozidaši koji su ukazali na raskol unutar stranke tijekom same izborne večeri su Mihaela Varga i njezin partner Hrvoje Runtić. Podsjetimo, članica glavnog odbora te stranke, Mihaela Varga, izborne je večeri poručila da je večer odlučila provesti kod kuće s ljudima koje voli i koji su časni i iskreni prijatelji. U kontinuitetu u svojoj objavi ističe da je u proteklih nekoliko tjedana svjedočila najgnusnijim stvarima koje su sramota za njezinu stranku. ”Toliko gnjusne da je trojac jednak onima protiv kojih govore sve ove godine. O tome uskoro”, poručila je ova mlada dama, objašnjavajući kako nitko od članova s terena zbog kojih se uspjeh i dogodio nije pozvan u stožer, a prema njezinim riječima poziv nije zaprimio niti tajnik stranke, već je pozvana samo podobna ekipa koja klima glavom kad god ju se pogleda.

Na Facebooku je osvanula i objava njezina supruga Hrvoja Runtića koji je u četvrtoj izbornoj jedinici izabran za ulazak u Sabor kao kandidat Živog zida, iako je nekoliko tjedana uoči izbora nakon što je stranka predala liste vrijeđao vodstvo iste tvrdeći da je Pernar luđak koji mrzi žene, dok je Sinčića nazivao lutkom. U njegovoj objavi, između ostalog, stajalo je sljedeće:

“Dragi ljudi, znam da vas ima koji mi vjerujete, pogotovo oni koji su i sami spoznali što su spoznali prije mene. Znam i da će u vremenu koje je pred nama dio vas troglava aždaja okrenuti protiv mene lažima i spletkama, jer radi se o troje ljudi koji su profesionalna prevarantska banda koja se, za razliku od mene i većine vas, ne bavi ničim osim smišljanjem prevara, manipuliranjem ljudima, okretanjem jednih protiv drugih. Ukratko, stvaraju mutnu vodu u kojoj im je lakše vladati nego da su stvari čiste”, uvod je njegova statusa nakon kojeg slijede brutalni opisi pojedinih članova Živog zida. Medijska prašina nakon kritika Živozidaša se itekako podigla, a Runtić je nakon toga “nestao” tako da ga se tražilo i putem javne televizije. Ipak, danas se pojavio oglasivši se službenim priopćenjem:

>>> SAPUNICA OD ŽIVOG ZIDA: Pojavio se ‘nestali’ član, Runtić otvorio dušu….

No, na stranu sada obrušavanja Runtića i Varge koji su slavlje Živog zida za osvojenih osam mandata bacili u drugi plan. U “drugom planu” ostalo je još nešto, a to je da su Runtić i Varga hrvatskoj javnosti poznati iz nekih starijih vremena, dance ere u kojoj je drmala grupa Matrix čiji su članovi bili upravo njih dvoje. Pamćenje mogu osvježiti fotografije:

Desk

14107700_1743811462560254_8744996172768584615_o




Dance grupa Matrix  početkom 2000-ih godina izdala je tri albuma (2000. Moja Krila, 2002. Djeca noći i 2003. Romeo i Julia). Na sceni su bili od 1999. godine kada su se istaknuli onovremenim hitom ‘Vodi me u mrak’. Iz glazbenih su voda potom prešli u one političke pa je Runtić sada postao i saborski zastupnik. Vargi to nije pošlo za rukom jer ju je u preferencijalnim glasovima “prešišao” Ivica Mišić. Naime, Runtić je s prvog mjesta liste Jedina opcija u IV. izbornoj jedinici dobio 1824 glasa i ušao u Sabor, a Varga je s 14. mjesta liste u V. izbornoj jedinici osvojila 981 preferencijski glas, nedovoljno za ulazak u saborske klupe.

Ovako su plivali u glazbenim vodama, a kako će im ići u političkim, ostaje još malo pričekati:




Desk
Desk
Desk
Desk

14107700_1743811462560254_8744996172768584615_o maxresdefault

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.