Screenshot

PREKALJENI IDEOLOG DESNICE: ‘Bernardić je potpuni komunikacijski amater!’

Autor: dnevno.hr

"Ovakav SDP ne može privući nekoga tko ima 20 godina", smatra politički analitičar

“Bernardić je amater koji nema pristup javnom govoru. Ovo je potpuni amaterizam u obraćanju javnosti. Njegov PR pokušava od njega napraviti nešto što nije. Ulazak u bilo što satirično, humristično je potpuni promašaj. Ako je on ozbiljan, neka se drži ozbiljnih tema. Dosad se nije pokazalo da može, njegovi su kritičari u pravu. On nije pronašao model koji je njegovo ja. Ne možemo reći da je on kapacitet i da je vjerodostajan u onom što može biti u javnosti. Velika stranka si ne može dopustiti da joj vođa ne može izaći u javnost”, izjavio je Relković u N1 studiju.

Osim toga, Relković upozorava: “Biračko tijelo koje dolazi novim političkim opcijama je mlađe. SDP odumire i birački, tko uopće želi glasati za SDP? Ovakav SDP ne može privući nekog tko ima 20 godina. Nakon ogulinskog ‘teambuildinga’ ne vidim nikakav zaokret! Pred nama su europarlamentarni izbori koji će biti golemi test za SDP. I prije su imali slabiji teren od HDZ-a i morali pobjeđivati u koalicijama. SDP je u velikom problemu, pod velikim su upitnikom”.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.