Hrvatska udruga Benedikt

Predstavljanje knjige ‘Život je iša kako je iša’

Autor: Hrvatska udruga Benedikt

Predstavljanje će se održati u Splitu 19. rujna 2016.

U organizaciji Hrvatske udruge Benedikt 19. rujna 2016., ponedjeljak, s početkom u 19 sati u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, Zrinsko-frankopanska 19, održat će se predstavljanje knjige „Život je iša kako je iša“ autora Ivana Vuletića. Uz autora knjigu će predstaviti prof. dr. sc. Marko Trogrlić i prof. dr. sc. Ivan J. Bošković. U ime organizatora program predstavljanja vodit će dr. Vide Popović, predsjednik Hrvatske udruge Benedikt.

„Ivan Vuletić je osebujan čovjek, što postaje prepoznatljivo već nakon nekoliko stranica u koje su utkane životne priče, neobične sudbine; osobne i tuđe… političkog obilježja i svakodnevnice. Već nakon nekoliko stranica čitatelj će se upitati: Da li je moguće toliko toga sakupiti u jedan ljudski vijek? Vuletić je rođen 1939. u mjestu Dobranje, općina Cista Provo. Godine 1958. bježi s prijateljem preko granice u Trst i detaljno opisuje život u poznatim talijanskim izbjegličkim logorima. Iste godine odlazi na rad u Njemačku i 1960. putuje brodom u Kanadu. Od svoje devetnaeste godine pa do danas živi izvan domovine. U vrijeme nastajanja ove knjige još je uvijek aktivan u društvenom i poslovnom životu Kanade.“

Autor: Hrvatska udruga Benedikt
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.