Dusan Mirkovic/PIXSELL

Predsjedničin svekar otvorio dušu: Otkrio što mu posebno nedostaje

Autor: dnevno.hr

Kitarović je otkrio što mu najviše nedostaje

Ivo Kitarović, svekar predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, nije sretan što mu je snaha na čelu države, no za nju ovaj 82-godišnjak ima samo riječi hvale.

”Ja sam bio i ostao protiv njezine kandidature! Nisam sumnjao da će kao časna i karakterna osoba biti dobra predsjednica, ali sam znao da će, zbog silnih političkih i inih obveza, puno faliti našoj obitelji, posebice djeci”, rekao je on za portal Šibenski. Kitarović je otkrio što mu najviše nedostaje.

”Kao “klasičnom” šibenskom bonkuloviću posebno mi fali njezina pašticada! Moja nevjesta je sjajna kuharica, a ja u njezinoj silno ukusnoj pašticadi nisam guštao još od vremena kad je službovala u Bruxellesu! I opet ću biti privatno protiv njezina novog kandidiranja za predsjednicu! Znam da će se ljutiti što ovako govorim, no nikad mi u sličnim situacijama nije izravno prigovorila. Vjerojatno lagano zagrinta samo mom Jakovu. U zadnje vrijeme, ruku na srce, malo viđam sinovu obitelj. To se dogodi jedino kad idem na pregled kod doktora u Zagreb, pa ih molim da mi oni to srede. Usput s guštom pogledam klizačke treninge moje Katarine ”, rekao je predsjedničin svekar.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.