Jurica Galoic/PIXSELL

PREDSJEDNICA SE OGLASILA O UHIĆENJIMA: ‘Postoji mogućnost da sazovem Vijeće za nacionalnu sigurnost’

Autor: dnevno.hr

"Iznenadilo me je posebno stoga što je Orašje područje na kojem su se Bošnjaci i Hrvati zajedno borili", kazala je predsjednica.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović rekla je da je iznenađena uhićenjem desetorice bivših pripadnika HVO-a s područja Bosanske Posavine te najavila kako je moguće za danas sazvati sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost, prenosi HRT.

“Iznenadilo me je posebno stoga što je Orašje područje na kojem su se Bošnjaci i Hrvati zajedno borili. U stalnom sam kontaktu s Uredom premijera Andreja Plenkovića, koordiniramo akcije, poručila je predsjednica.

Potvrdila je kako postoji mogućnost da se za danas sazove sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost te rekla da je zatražila izvještaje od svih relevantnih službi.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.