Goran Stanzl/PIXSELL

OBRAĆANJE JAVNOSTI PREDSJEDNICE RH: Čestitka HDZ-u, posebno Plenkoviću

Autor: T. P.

Predsjednica poručila da neće dopustiti odugovlačenja i ultimatume.

Predsjednica Republike Hrvatske nakon potpunih rezultata glasovanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor koje je objavilo Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske obratit će se javnosti.

16.00 “Iza nas su uspješni prvi prijevremeni izbori koji su uslijedili nakon izglasavanja nepovjerenja Vladi. Dokazali smo da smo zrela demokracija. Nakon objavljenih rezultata, želim čestitati svim izabranim zastupnicima. Posebno čestitam Plenkoviću, HDZ-u i partnerima. Kampanja predstavlja značajan demokratski iskorak, budući da je bila usmjerena na egzistencijalna pitanja. Slabiji odaziv je upozorenje svima da moraju biti odgovorniji”, kazala je Predsjednica u kratkom obraćanju te dodala: “Neću dopustiti odugovlačenja i ultimatume. Hrvatska nema vremena za nova politička nadmudrivanja. Treba nam sposobno vodstvo okrenuto prema budućnosti. Hrvatska nema vremena za gubljenje.”

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.