Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednica se čula s Plenkovićem pa prokomentirala njegovu odluku!

Autor: T. P.

"Predsjednica Republike će pozorno pratiti situaciju u Vladi i Hrvatskom saboru te odnose među političkim strankama u skladu sa svojim ustavnim ovlastima", priopćeno je iz Ureda predsjednice

Nakon odluke premijera Andreja Plenkovića o razrješenju trojice Mostovih ministara predsjednica Kolinda Grabar Kitarović telefonski je razgovarala s premijerom.

Kako su izvijestili iz Ureda predsjednice, Grabar Kitarović je od premijera dobila čvrsto uvjerenje u neupitnost stabilnosti funkcioniranja Vlade.

“Predsjednica Republike će pozorno pratiti situaciju u Vladi i Hrvatskom saboru te odnose među političkim strankama u skladu sa svojim ustavnim ovlastima, kao i do sada biti jamac stabilnosti političkog sustava te poštivanja Ustava i zakona, te skrbiti za redovito i usklađeno djelovanje te za stabilnost državne vlasti”, zaključuju iz Ureda predsjednice.

>>> JE LI OVO PRAVI RAZLOG PADA VLADE? Donosimo ključni detalj koji su svi zaboravili!

>>> Znao je premijer što radi! Sve je mjesecima unaprijed isplanirao! Evo što će se sada dogoditi

>>> (FOTO) Što je Andrej Plenković odao govorom tijela? Stiskao je usnicu, izbacivao bradu i često rukama mahao prema sebi




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.