Ivo Cagalj/PIXSELL

PREDSJEDNICA JE REKLA SVOJE: Pravosudna tijela trebaju rješavati pitanje pozdrava ‘Za dom spremni’!

Autor: A.P.

Predsjednica je također istaknula i kako od skorašnji prijevremenih parlamentarnih izbora očekuje političke opcije ponuditi budućnost, a ne prošlost. Grabar Kitarović smatra i kako je "povijest dobra lekcija" te kako treba učiti iz vlastitih grešaka, ali i poručila kako treba živjeti za danas i raditi za budućnost.

U nedjelju navečer na završetku ovogodišnji alkarskih svečanosti u Alkarskim dvorima u Sinju predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović izjavila kako pitanje pozdrava “Za dom spremni” trebaju rješavati pravosudna tijela.

“Pravosudni organi, pravosudna tijela trebaju riješavati pitanje (pozdrava) ‘Za dom spremni’ i slično, a svi mi se moramo usredotočiti na to da stvorimo uvjete za bolji život za sve u Hrvatskoj,” rekla je novinarima.

“I neću ponovno komentirati jer mislim da to jest bitno pitanje, ali u ovoj zemlji ima toliko važnih pitanja, koja se tiču posla egzistencije, plaća,” dodala je.

Predsjednica je također istaknula i kako od skorašnji prijevremenih parlamentarnih izbora očekuje političke opcije ponuditi budućnost, a ne prošlost. Grabar Kitarović smatra i kako je “povijest dobra lekcija” te kako treba učiti iz vlastitih grešaka, ali i poručila kako treba živjeti za danas i raditi za budućnost.

“Očekujem životne programe koji se tiču sadašnjosti, zapošljavanja, ostanka mladih ljudi, životnog standarda, plaća, radničkih prava, poljoprivredne politike, a ne ideologije,” rekla je predsjednica.

 




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.