PREDSJEDNICA DAMSKI IZBJEGLA ‘SRPSKI POLJUBAC’: Nikolić je ipak inzistirao na trećem poljupcu

Autor: T. P.

Predsjednica je sa širokim osmijehom uspješno "razbila" lanac srpskog poljupca.

Iako smo se pitali kako će proći susret predsjednice i “Jezivog Joea” (Bidenov nadimak koji je “zaradio” zbog svojeg neumjesnog ponašanja u društvu žena), neugodnost je zamalo izazvao srpski predsjednik, Tomislav Nikolić koji također sudjeluje na summitu procesa Brdo-Brijuni u Zagrebu. Decentno odjevena i vidno dobro raspoložena Grabar Kitarović je na Pantovčaku dočekivala državne dužnosnik u pratnji slovenskog kolege, predsjednika Borisa Pahora.

Među izaslanstvima prvi je dočekala kolege iz BiH te se s bosanskim kolegama izljubila u oba obraza. No, pomutnju je uveo upravo predsjednik Srbije, Tomislav Nikolić, koji je predsjednicu, rukujući se, pokušao poljubiti – triput. Poljupci u obraze prošli su glatko, no kada je hrvatskoj predsjednici poželio udijeliti i onaj treći, “srpski” poljubac, ona se blago izmaknula. Nikolić je inzistirao da je poljubi još jednom, što mu je naknadno i uspjelo, no ne u kontinuitetu s prva dva. Predsjednica je sa širokim osmijehom uspješno “razbila” lanac srpskog poljupca.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.