Hrvoje Jelavic/PIXSELL

PRAVAŠI OBEĆAVAJU: ČETNIČKI SPOMENIK U SRBU ĆE PASTI! (VIDEO)

Autor: dnevno.hr

Autohtona - Hrvatska stranka prava podnijela je zahtjev na Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja u Zagrebu radi uklanjanje bespravno sagrađenog četničkog spomenika.

Dana 06. rujna 2016. godine izaslanstvo Autohtone – Hrvatske stranke prava na čelu sa predsjednikom Draženom Kelemincem posjetilo je Gornji Srb i ispred četničkog spomenika održali tiskovnu konferenciju.

”Uvidom u dokumentaciju, ustanovili smo da četnički spomenik u Donjem Srbu, koji je sagrađen 2010. godine nema niti jednu dozvolu za njegovu izgradnju. Temeljem toga, tražimo da se četnički spomenik ukloni u najkraćem mogućem vremenu kao što su uklonjeni i drugi objekti koji su sagrađeni bez odobrenja i dozvola.

Autohtona – Hrvatska stranka prava podnijela je zahtjev na Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja u Zagrebu radi uklanjanje bespravno sagrađenog četničkog spomenika.

Zahtjev za uklanjanje četničkog spomenika jučer smo pokušali podnjeti u Policijskoj postaji u Donjem Srbu ali smo na žalost brutalno odbijeni od strane načelnika Tomislava Ivandića koji je rekao da on taj zahtjev neće primiti , a na nama je da ga prijavimo. Normalno da znamo i razloge ovakvog ponašanja”, navodi se u priopćenju.

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.