Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

POZADINA DOGAĐAJA NA CVJETNOM: ‘Vjerojatno će me udaljiti!’

Autor: M.B.

Zrinka Paladino, zamjenica pročelnika Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode, oglasila na svom Facebook profilu, odlučivši razotkriti pozadinu odobravanja dozvole za Horvatinčićevu terasu. U svojim navodima, Zrinka Paladin jasno ističe tko je glavni i odgovorni krivac za izdavanje sporne dozvole te navodi kako je zamjenik pročelnika gradskog ureda za izgradnju Grada, Alan Ordulj osobno uručio pročelniku Silviju Novaku dva projekta na hitnu ovjeru. “Dakle, u Gradskom zavodu za zaštitu spomenika kulture i prirode, u kojem sam u ulozi, ni manje ni više, zamjenice pročelnika, priča je otpočela osobnim dolaskom zamjenika pročelnika Gradskog ureda za graditeljstvo (i ostalo) koji je pročelniku Silviju Novaku početkom rujna uručio dva projekta na hitnu ovjeru.” otrkila je Paladin. Također je navela da je odabrana osoba od povjerenja, koja istovremeno i još hitnije “odrađuje” i Britanac, ali i druge stvari “još kobnije za grad”, objasnila je. ” Za tri dana rješenje je i izdano. Uručeno je ponovno istom zamjeniku pročelnika koji je po njega osobno došetao (jučer ujutro je isti s velikim zanimanjem prošetao mjestom zločina i sigurno se, ne treba u to sumnjati, s gradonačelnikom zgražao nad zatečenom situacijom na milom nam trgu).”, napisala je u svojoj objavi. Zamjenica pročelnika je također naglasila da sam pročelnik nikada nije održao niti jedan kolegij, a sve važnije predmete odrađuje jedan tehničar i dvije arhitektice. “O “Top Secret” akciji nitko (osim par ljubimaca ljudskog lika) nije znao ništa, pa se ja eto pitam tko bi mogao biti odgovoran za nastalo stanje koje će vjerojatno kulminirati predstavom gradonačelnika, popraćenom vatrometom i sječom glava “sudionika”…”, nastavlja u objavi Zrinka Paladin. “A sad ću se na neko vrijeme udaljiti. Ili će me, vjerojatnije je, udaljiti.“, zaključila je Zrinka Paladino.

Zrinka Paladino, zamjenica pročelnika Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode, oglasila na svom Facebook profilu, odlučivši razotkriti pozadinu odobravanja dozvole za Horvatinčićevu terasu.

U svojim navodima, Zrinka Paladin jasno ističe tko je glavni i odgovorni krivac za izdavanje sporne dozvole te navodi kako je  zamjenik pročelnika gradskog ureda za izgradnju Grada, Alan Ordulj osobno uručio pročelniku Silviju Novaku dva projekta na hitnu ovjeru.

“Dakle, u Gradskom zavodu za zaštitu spomenika kulture i prirode, u kojem sam u ulozi, ni manje ni više, zamjenice pročelnika, priča je otpočela osobnim dolaskom zamjenika pročelnika Gradskog ureda za graditeljstvo (i ostalo) koji je pročelniku Silviju Novaku početkom rujna uručio dva projekta na hitnu ovjeru.” otrkila je Paladin. Također je navela da je odabrana osoba od povjerenja, koja istovremeno i još hitnije “odrađuje” i Britanac, ali i druge stvari “još kobnije za grad”, objasnila je.

” Za tri dana rješenje je i izdano. Uručeno je ponovno istom zamjeniku pročelnika koji je po njega osobno došetao (jučer ujutro je isti s velikim zanimanjem prošetao mjestom zločina i sigurno se, ne treba u to sumnjati, s gradonačelnikom zgražao nad zatečenom situacijom na milom nam trgu).”, napisala je u svojoj objavi.

Zamjenica pročelnika je također naglasila da sam pročelnik nikada nije održao niti jedan kolegij, a sve važnije predmete odrađuje jedan tehničar i dvije arhitektice.

“O “Top Secret” akciji nitko (osim par ljubimaca ljudskog lika) nije znao ništa, pa se ja eto pitam tko bi mogao biti odgovoran za nastalo stanje koje će vjerojatno kulminirati predstavom gradonačelnika, popraćenom vatrometom i sječom glava “sudionika”…”, nastavlja u objavi Zrinka Paladin.

“A sad ću se na neko vrijeme udaljiti. Ili će me, vjerojatnije je, udaljiti.“, zaključila je Zrinka Paladino.




Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.