nestali.hr

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Policija potvrdila da je pronađeno tijelo nestalog 15-godišnjaka

Autor: dnevno.hr

Riječ o nestalom Davorinu Štefulju čiji je nestanak prijavljen u subotu

 Potraga za nestalim Davorinom Štefuljom, 15-godišnjakom iz Trnovca, završila je na najtragičniji način.

U međimurskoj policiji su nakon očevida potvrdili za emeđimurje da je riječ o nestalom Davorinu Štefulju čiji je nestanak prijavljen u subotu, i za kojim se od jučer intenzivno tragalo na području općine Nedelišće.

“Danas (29. studenoga) oko 10 sati i 25 minuta u šumskom predjelu zvanom ‘Šuma zelena’, nedaleko Stanetinca pronađeno je mrtvo tijelo mlađeg muškarca. U ovom trenutku na mjestu pronalaska obavlja se očevid”, priopćila je PU međimurska prethodno.

Iako nisu objavili o kome se radi niti ikakve druge detalje, vjerojatno je  riječ o 15-godišnjem Davorinu Štefulju.

Podsjećamo, potraga za nestalim 15-godišnjakom Davorinom Štefuljem, učenikom čakovečke Tehničke škole iz međimurskog naselja Trnovec, ušla je u treći dan, priopćila je u utorak međimurska policija.

Nakon što je jučer zbog slabije vidljivosti nakon 18 sati zaustavljeno pretraživanje, policija i pripadnici HGSS-a Stanice Čakovec u jutarnjim satima opet su izašli na teren.

U akciju traženja uključili su se i pripadnici Dobrovoljnih vatrogasnih društava iz tog dijela Međimurske županije i brojni volonteri.




Podsjećamo, u  trenutku odlaska od kuće bio je obučen u crnu jaknu, traperice i sive tenisice (tzv. „Conversice“). Visine je oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, kestenjaste boje kose i očiju.

Mole se svi građani ako imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se Davorin pronađe ili uoče osobu koja bi odgovarala opisu da o tome odmah obavijeste policiju pozivom na broj 192 – priopćila je policija.

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.