Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Postoji li veza između 450 tisuća kuna gradskog novca koje je Bandić dao Novskoj i prelaska Klasana iz HSLS-a u BM365?

Autor: Dnevno.hr

Krajem srpnja tjednik 7Dnevno objavio je kako će zagrebački gradonačelnik, aktima gradonačelnika, dodijelio i 450.000 kuna iz gradskoga proračuna za gospodarski i turistički oporavak Novske, koja spada u području od posebne državne skrbi.

Koliko Bandić plaća za savez s njegovom strankom Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti? Ako je suditi po stranačkoj akviziciji za koju se doznalo danas, onu Bandića s gradonačelnikom Novske Vladom Klasanom koji je iz HSLS-a prešao u Bandićev tabor, oko 450 tisuća kuna. Kako znamo?  Krajem srpnja tjednik 7Dnevno objavio je kako će zagrebački gradonačelnik, aktima gradonačelnika, dodijelio i 450.000 kuna iz gradskoga proračuna za gospodarski i turistički oporavak Novske, koja spada u području od posebne državne skrbi. Jednako tako, gradonačelničkim je aktima odlučio da se iz proračunske zalihe doznači 200.000 kuna Viteškom alkarskom društvu Sinj za organizaciju 301. Sinjske alke. Uglavnom, svakih sedam dana Milan Bandić koristi se svojim izravnim pravom da, uzimajući iz zagrebačkog proračuna, dodjeljuje financijske potpore od desetak do nekoliko stotina tisuća kuna udrugama, gradovima i manifestacijama diljem Hrvatske.

Glas za Bandića, glas je za doživotnu robiju radnika i Hrvatsku punu fontana i pučkih kuhinja!

Već smo u nekoliko navrata pisali o predizbornim trikovima kojima Bandića pokušava dospjeti na premijersku fotelju, kao na primjer dajući građanima besplatnu struju, slavonskim Romima udžbenike, dijeleći novac Zagrepčana i obećavajući sve samo da se dokopa pozicije koja će ga zaštititi od progona za sva kaznena djela koja je počinio.

Takve geste metropole i njezina gradonačlenika rado bismo pozdravili da ne znamo da je sve to u svrhu samopromocije i kupovanja glasova i k tome što znamo da je Zagreb zadužen do grla, da su njegovi građani taoci najviših nameta i režija u Europi, a brojni radnici u gradskim poduzećima obespravljeni građani drugoga reda.

Isto tako da ne svjedočimo već godinama da Bandić javni novac dijeli šakom i kapom puno manje zbog istinske potrebe, a puno više oportunistički, za svoje osobne probitke, posebno u vrijeme predizbornih kampanja.

Zanima nas još jedna stvar… Kojim automobilom se Milan Bandić vozika po Hrvatskoj promovirajući sebe kao “najkompetetniju osobu za premijera”?

Autor: Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.