Dnevno.hr

POMOZIMO OVOJ OBITELJI! Markica ima otvorene rane 4. stupnja, prijeko mu je potreban novi ležaj

Autor: Dnevno.hr

Poseban madrac koji je potreban Markici košta pet tisuća i 700 kuna, Anđelka zasad nema dovoljno novca da kupi prijeko potreban ležaj za sina.

O Markici Andričiću već smo pisali i upoznali vas s njegovom teškom situacijom. Ima 33 godine i boluje od cerebralne paralize. Cijeli njegov život obilježen je bolničkim krevetima. Zbog teške bolesti i nepokretnosti, neprimjerenog  ležaja Markica ima, uz sve poteškoće oko same bolesti, i bolne rane na tijelu.

Nakon objave članka na našem o portalu o Markici, priča nam majka Anđelka, javili su joj se dobri ljudi. Prikupila je oko dvije tisuće kuna namijenjenih za poseban madrac za njezinog bolesnog Markicu.

Poseban madrac koji je potreban Markici košta pet tisuća i 700 kuna, Anđelka zasada nema dovoljno novca da kupi prijeko potreban ležaj za sina. Njezino dijete pati, ima rane na lijevom i desnom boku 4. stupnja i boji se da će infekcija doći do kostiju.

Kroz priču s Anđelkom saznali smo i kako u njezinoj kući nema interneta, a ima studenticu i osnovnoškolku kojima je, znate i sami, internet jako bitan za školovanje. Stoga molimo i one koji mogu pomoći u ovome da se jave Anđelki Andričić.

Ako ste u mogućnosti pomoći ovoj obitelji, javite joj se na broj: 098 958 47 22. 

Svoje donacije možete uplatiti na broj računa u Zagrebačkoj banci:

Markica Andričić




IBAN: HR1023600003237802475

Swift code/BIC: ZABAHR2X




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.