Dubrovački .hr

Policija otkrila tko su napadači na taksiste: Jedan je uhićen, za drugima se traga

Autor: dnevno.hr

Provođenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je tko su počinitelji, te je za njima raspisana potraga i poduzete mjere traganja.

Pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske danas je priveden 21-godišnji Splićanin koji je u nedjelju uhićen na području Splita zbog sumnje da je sudjelovao u grupi koja je narušavala javni red i mir u petak 28. srpnja oko 11.30 sati na državnoj cesti D- 8 kod mjesta Zvekovica, piše Dubrovački vjesnik.

Tijekom incidenta jedna osoba zadobila je teže, a dvije lakše ozlijede te je, nakon ukazane liječničke pomoći u Općoj bolnici Dubrovnik, jedna osoba je zadržana na daljnjem liječenju.

Provođenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je tko su počinitelji, te je za njima raspisana potraga i poduzete mjere traganja.  Ostali, još neuhićeni sudionici incidenta koiji je okarakteriziran kao tučnjava su dvojica 22-godišnjaka, jedan 29-godišnjak i jedan 21-godišnjak.

Svi osumnjičeni su iz Splita i protiv njih je podnesena kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački vjesnik svi napadači su članovi Torcide koji su se vraćali iz Danske te da im za to kazneno djelo Kazneni zakon RH predviđa kaznu u trajanju do tri godine zatvora.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.