screenshot

Pojavila se i snimka pijavice s Čiova: ‘Nešto ovakvo nisam nikad doživjela’

Autor: Hina/dnevno.hr

Pijavica je srušila dio krovišta brodogradilišta uslijed čega je oštećeno pet automobila koji su bili parkirani na parkingu pred glavnim ulazom

Pijavica je u utorak na Čiovu iščupala i polomila više stabala, a najkritičnije je bilo u kampu Rošcu, koji je pun turista, ali nitko nije stradao, doznaje se od zapovjednika DVD-a Okruga Marina Radića.

 Pijavica je u tom kampu iščupala jedno veliko stablo i još ih je pet polomila i srušila između kamp-kućica, ali nitko nije stradao, rekao je za Hinu Radić, dodajući da je oštetila krov jedne kamp-kućice.

“Iznad kampa Rošca srušen je električni stup, koji je pao na ulazna vrata obiteljske kuće, ali nitko nije ozlijeđen i stup smo uklonili”, rekao je Radić.  Vatrogasci su uklonili i nekoliko stabala s ceste između kampa Rošca i uvale Duge.

Autor:Hina/dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.