screenshot/Jutarnji

Pogledajte kako nas krade Hanžekovićev Jutarnji!

Autor: D. P.

Jutarnji.hr bez ikakvog stida i srama, prepisuje ekskluzivu s našega portala, (o tome kako Božo Petrov redovito četvrtkom službenim automobilom odlazi iz Zagreba u Metković, s vozačem i tjelohraniteljom, da bi petkom radio u privatnoj ordinaciji medicine rada kod dr. Dubravke Bošnjak), kao 'svoje ekskluzivno otkriće'. Sramota. Ako je i od Hanžekovićeva Jutarnjeg hr. previše je!

Naš portal je u petak 7. listopada ove godine u 14:45 sati objavio ekskluzivnu priču o tome kako je čelnik Mosta i potpredsjednik Vlade Božo Petrov redovito četvrtkom službenim automobilom odlazio iz Zagreba u Metković, s vozačem i tjelohraniteljom, da bi petkom radio u privatnoj ordinaciji medicine rada kod dr. Dubravke Bošnjak!

>>> Petkom radi u ordinaciji u Metkoviću, a PREDSJEDNIK SABORA u SLOBODNO VRIJEME!

Tamo je radio kao psihijatar u ordinaciji u koju najčešće dolaze osobe koje trebaju vozačku dozvolu, lovački ispit, dozvolu za pomorce i slično. No, puna 24 sata kasnije, točnije 8. listopada ove godine u 13:17 na portalu Jutarnjeg lista izlazi tekst pod nazivom:’ OTKRILI SMO ŠTO JE PETROV VIKENDOM RADIO U METKOVIĆU Svake subote, ili petka ako bi stigao, boravio bi u ordinaciji doktorice Bošnjak.’ I tako portal Jutarnji.hr bez ikakvog stida i srama prepisuje ekskluzivu našega portala kao ‘svoje ekskluzivno otkriće’. Sramota. Ako je i od Hanžekovićeva Jutarnjeg, previše je!

Autor: D. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.