Nel Pavletic/PIXSELL

Pogledajte kako je Oleg Butković najavio pobjedu desnice u Rijeci

Autor: Hina

Predsjednik primorsko-goranske županijske organizacije HDZ-a i ministar prometa Oleg Butković kazao je u nedjelju, na proslavi 28. godišnjice osnutka HDZ-a Rijeke, da na sljedećim lokalnim izborima HDZ mora pobijediti u Rijeci jer za to ima snage

U gradu vlada stagnacija i nečinjenje po ovom vlašću (na čelu s SDP-om) i zato je potrebno animirati sve pristaše i članove HDZ-a ali i ostale građane, nezadovoljne time kako grad izgleda, kako bi donijeli promjene Rijeci, rekao je.

Svi infratrukturno važni projekti za Rijeku i Primorsko-goransku županiju su se realizirali dok je HDZ bio na vlasti u zemlji i time smo pokazali da nam je razvoj Rijeke i Županije prioritet, poručio je.

Predsjednik riječke gradske organizacije HDZ-a Lucijan Vukelić istaknuo je da je, kao što je prije 28 godina bilo nužno boriti se za demokratske promjene i ukidanje apsolutističkog vladanja jedne političke opcije u Hrvatskoj, sad to potrebno provesti i u Rijeci.

Ustvrdio je da je HDZ u Rijeci do sada bio u snažnoj medijskoj blokadi i da su morali ulagati višestruko veće napore od drugih da predstave svoje ideje i programe. Građani zaslužuju bolje vođenje grada, bolje prometno i komunalno uređenje, kazao je Vukelić.

Glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković  je reko da se u tom  kraju žele prije svega okrenuti mladim ljudima i uvjeren je da će na sljedećim lokalnimi zborima HDZ biti uvjerljivo najjača politička snaga, istaknuo je.

Na svečanosti bili i ministar turizma Gari Cappelli, HDZ-ovi saborski zastupnici i drugi gosti.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.