Davor Javorovic/PIXSELL

PLENKOVIĆ SRBIJI: Podsjećam ih da se rat nije vodio na teritoriju Srbije. Vrijeme je da se stane s provokacijama

Autor: I.G.

Nećemo dopustiti da zakon omogućuje Srbiji da njihovi sudovi procesuiraju naše sugrađane za kaznena djela na našem teritoriju, poručio je čelnik HDZ-a Andrej Plenković u Osijeku

Andrej Plenković iz Osijeka gdje je u ponedjeljak HDZ predstavio svoje kandidate za IV. Izbornu jedinicu, koju će predvoditi Miroslav Tuđman, još jednom poslao poruku Srbiji osvrnuvši se na slučaj Osječanina Zdravka Hlobika koji je, zbog zamjene identita s hrvatskim braniteljem istoga imena i prezimena, uhićen u četvrtak u Bogojevu.

“Još jednom šaljem poruku Srbiji, vrijeme je da se stane s provokacijama, da se smire tenzije. Podsjećam ih da se rat nije vodio na teritoriju Srbije, agresija se uvijek događala kod nekoga drugoga. Nećemo dopustiti da zakon omogućuje Srbiji da njihovi sudovi procesuiraju naše sugrađane za kaznena djela na našem teritoriju”, kazao je čelnik HDZ-a , piše Večernji list. 

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.