Zeljko Lukunic/PIXSELL

Plenković: ‘Kurikularna reforma mora biti provedena uz pomoć HAZU-a’

Autor: dnevn

'Vrijeme je da nastavimo s cjelovitom Kurikularnom reformom'', poručio je Plenković

U Ministarstvu znanosti i obrazovanja svečano je potpisan ugovor o bespovratnim sredstvima za provedbu projekta pod nazivom “Povećanje pristupa elektroničkim izvorima znanstvenih i stručnih informacija – e-Izvori”, u sklopu Operativnoga programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”

Potpisivanju ugovora nazočio će predsjednik Vlade Andrej Plenković, a ugovor su potpisali ministar znanosti i obrazovanja Pavo Barišić, ravnateljica Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu Tatijana Petrić i ravnatelj Agencije za strukovno obrazovanje Mile Živčić.

Tom prilikom Plenković je najavio i nastavak provedbe kurikularne reforme.

“Kurikularna reforma mora biti napravljena na pluralistički način uz pomoć HAZU-a”, rekao je Plenković prillikom potisivanja ugovora te je dao do znanja da će reforma obrazovanja biti vrlo važna u radu njegove Vlade.

”Vrijeme je da nastavimo s cjelovitom Kurikularnom reformom”, poručio je Plenković

Autor: dnevn
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.