Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Plenković i Obuljen sastaju se sa Šerbedžijom, Brešanom i Ogrestom

Autor: dnevno.hr

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek jučer je sudjelovala je na konferenciji Vijeća ministara kulture jugoistočne Europe u Tirani na kojoj se raspravljalo o različitim aspektima povezivanja sektora kulture s drugim sektorima

Premijer Andrej Plenković nakon sjednice Vlade lu Sisku,u Banskim se dvorima se sastaje s filmašima. Tema razgovara će svakako biti i situaciju u HAVC-u, kojem je na čelu, nakon što je ostavku podnio Hrvoje Hribar, Daniel Rafaelić.

Vlada u svojem priopćenju navodi sljedeće:

‘Predsjednik  Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sastat će se danas, 23. veljače 2017. u 17:00 sati u Banskim dvorima s predstavnicima UO Društva hrvatskih filmskih redatelja i Hrvatske udruge producenata: Zrinkom Ogrestom, Vinkom Brešanom, Danilom Šerbedžijom, Brankom Schmidtom i Tamarom Babun. Sastanku će nazočiti i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek’, stoji u priopćenju koje je stiglo iz Vlade RH.

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek jučer je sudjelovala je na konferenciji Vijeća ministara kulture jugoistočne Europe u Tirani na kojoj se raspravljalo o različitim aspektima povezivanja sektora kulture s drugim sektorima relevantnima za povećanje i promicanje uloge kulture u održivome razvoju.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.