Srdjan Ilic/PIXSELL

Planiran atentat na Vučića? U blizini njegove kuće pronađen blindirani automobil i sanduk s oružjem!

Autor: dnevno.hr

Ministar tamošnje policije Nebojša Stefanović potvrdio je da je oružje nađeno u šumi, skriveno, u sanducima, a da je netko od građana to prijavio.

U blizini obiteljske kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića, na putu koji do nje vodi, policija je pronašla blindirani automobil u kojem su se nalazili sanduci s oružjem

Kako je javio RTS, po nalogu nadležnog tužiteljstva naložena je DNK analiza i uzimanje otisaka pristiju s oružja kako bi se otkrio razlog zašto se našlo u blizini premijerove porodične kuće.

Ministar tamošnje policije Nebojša Stefanović potvrdio je da je oružje nađeno u šumi, skriveno, u sanducima, a da je netko od građana to prijavio. On je dodao da je to neobično jer su koraci kod likvidacija upravo takvi – da se oružje sakrije i pripremi, a onda dođu po njega izvršitelji.

Stefanović je istaknuo da se premijer nalazi na sigurnom, ali je izrazio veliku zabrinutost zbog oružja

Fizička zaštita koju premijer ima nije dovoljna, potrebna je i obavještajna i zato ću večeras tražiti da sigurnosne službe izađu s informacijama koje imaju, rekao je ministar.

One su dužne reći nam što se događa i ako to ne mogu, neka se povuku, rekao je. “I ja sam se spremam povući u svakom trenutku”, dodao je Stefanović.

“Nije naivna stvar i nije lagana i premijer je neke stvari prešutio, a mogao je da se junači u mnogim stvarima, zabrinut sam za njegovu sigurnost”, rekao je ministar.

Stefanović je rekao da sigurnosni stručnjaci kažu da je u pitanju idealna udaljenost za mogućeg počinitelja, jer na tom putu premijerovo vozilo mora, prilikom skretanja, usporiti i do 10 km/h

“Ne mogu davati nikakve izjave dok ne dobijem info od BIA i policije. To je sve što mogu reći u ovom trenutku”, izjavio je Vučić medijima.

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI