Nel Pavletic/PIXSELL

Petrov: Umreženost represivnih organa bivše države prelazi stranačke granice

Autor: M.B.

''U skoro vrijeme mogli bismo očekivati nervozu u redovima tih grupacija zato što postoji strah da Perković i Mustač progovore o načinima njihova funkcioniranja'', stoji u objavi na Facebooku.

Čelnik Mosta Božo Petrov na Facebooku je komentirao osuđujuću presudu Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

”Očekivana presuda njemačke države Perkoviću i Mustaču koju apsolutno pozdravljam ukazuje i podsjeća na nekoliko činjenica. Prva je da su autori famoznog Lexa Perković itekako znali što bi ga tamo moglo čekati te su bili spremni na sve kako bi to spriječili. Druga je činjenica da umreženost represivnih organa bivše države prelazi stranačke granice i obuhvaća čitav niz interesnih i političkih grupacija koje su nažalost i dalje vrlo moćne.

U skoro vrijeme mogli bismo očekivati nervozu u redovima tih grupacija zato što postoji strah da Perković i Mustač progovore o načinima njihova funkcioniranja. Nadalje, valja spomenuti da je INA, osnovni razlog zbog kojeg je počinjeno bestijalno ubojstvo Stjepana Đurekovića, zapravo lakmus papir za djelovanje svih sličnih grupacija i onda, prije 30 i više godina, a i danas. Hrvatski interesi naprosto moraju biti iznad interesa grupacija kojima su donedavno pripadali i ova dvojica zlikovaca osuđena u Njemačkoj”, stoji u objavi na Facebooku. 

Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.