Nel Pavletic/PIXSELL

PETROV: Političari bi se manje trebali slikati s biskupima, a puno više raditi za ljude koji su im dali glas

Autor: A.P.

''Poručio bih gospodinu Košiću i svima ostalima da se suzdrže od bilo kakvih komentara, jer to ne djeluje stimulirajuće'', navode.

Sisački biskup Vlado Košić poručio je kako od Mosta očekuje koaliciju s HDZ-om koji je ovom crkvenom djelatniku očito omiljena stranka.

“Meni je žao što na bilo kakav način pojedinci iz Crkve ili bilo koje druge religijske skupine misle da se imaju pravo uplitati u politički život. Mogu sudjelovati u političkom životu, ali ne smiju imati utjecaj. Poručio bih gospodinu Košiću i svima ostalima da se suzdrže od bilo kakvih komentara, jer to ne djeluje stimulirajuće. Političari bi se manje trebali slikati s biskupima, a puno više raditi za ljude koji su im dali glas”, prokomentirao je u utorak biskupov savjet čelnik Mosta Božo Petrov.

 

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.